Faimosul motan Garfield revine pe marile ecrane. Ce actor va juca rolul pisoiului șiret

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Faimosul motan Garfield revine pe marile ecrane. Ce actor va juca rolul pisoiului șiret/Freepik
Faimosul motan Garfield revine pe marile ecrane. Ce actor va juca rolul pisoiului șiret/Freepik

Faimosul motan Garfield revine pe marile ecrane. 

Ghidușul personaj animat e protagonistul unei noi aventuri cinematografice. 

Șiretul și mereu pofticiosul pisoi este interpretat de actorul Chris Pratt.

Iar Samuel L. Jackson este un alt star de la Hollywood a cărui voce dă farmec acestui film animat, în rolul unui motan maidanez, tatăl lui Garfield. Cât de bine se înțeleg cei doi, vom vedea în primăvara anului viitor, când pelicula va fi lansată în cinematografe.

Garfield este un personaj fictiv și principalul protagonist al benzilor desenate cu același nume create de Jim Davis. Acesta este un motan portocaliu, leneș și iubitor de mâncare, care locuiește cu stăpânul său, Jon Arbuckle, și alți animale de companie, precum câinele Odie.

Garfield a apărut pentru prima dată în presa de benzi desenate în 1978 și a devenit rapid unul dintre cele mai populare personaje de acest gen. Povestirile îl prezintă pe Garfield în diverse situații comice, în special legate de obiceiurile sale alimentare și de relația sa cu Odie și Jon.

Pe lângă benzile desenate, Garfield a devenit un personaj animat în seriale TV, filme și jocuri video. Este cunoscut pentru umorul său autoironic și pentru deviza sa faimoasă: "Somnul este prietenul meu și cred că și prietenul meu este foarte prietenos."

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience