Extratereștrii s-au dus "în vizită" în Belgia

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
OZN-urile au călătorit pe Pământ prin dimensiuni pe care experții încearcă să le deblocheze / Sursa foto: Pixabay
OZN-urile au călătorit pe Pământ prin dimensiuni pe care experții încearcă să le deblocheze / Sursa foto: Pixabay

Un număr imens de apariții ale unor nave ciudate au fost înregistrate în mica țară europeană din 1989, când avioanele de vânătoare F-16 au urmărit una care fusese detectată pe radar.

În decurs de două săptămâni, 143 de martori oculari au raportat întâlniri apropiate în această țară, a cărei capitală - Bruxelles - a fost votată de recenzenții TripAdvisor drept cel mai plictisitor oraș din Europa.

Dar seria de apariții a fost atât de neobișnuită încât oficialii guvernamentali aflați la 8.000 de kilometri distanță, în SUA, au început să le studieze.

Deși OZN-uri au fost observate în 133 de țări din întreaga lume, valul belgian rămâne cea mai mare tranșă din afara Americii. Iar acolo continuă să aibă loc mai multe întâlniri apropiate decât în țări de câteva ori mai mari.

Seria documentară National Geographic OZN-uri: Investigating The Unknown va povesti marți seară cum șefii militari belgieni au trimis avioane de luptă F-16 în încercarea de a intercepta navele 

Jurnalistul american de investigație Leslie Kean a declarat:

"Autoritățile belgiene ar fi trimis avioane cu reacție pentru a încerca să vadă mai bine obiectele. Au vrut să identifice ce anume invadează spațiul aerian protejat deasupra țării lor. Au simțit că aceasta era responsabilitatea lor.

Mai mulți martori oculari au declarat că au văzut "triunghiuri negre mari" care proiectau "raze de lumină" și care "pluteau" în liniște, la altitudine joasă, deasupra caselor lor.

Descrierile OZN-urilor au reflectat cele observate de sute de oameni care locuiau în Hudson Valley, în statul New York, la începutul anilor '80.

Robert Powell, co-fondator al Coaliției științifice pentru studii UAP, care cercetează aparițiile de fenomene aeriene neidentificate, a declarat: "Avioanele F-16 pe care le avea armata belgiană au urmărit aceste obiecte pe radar.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel