Explozie într-un magazin alimentar din comuna Tomşani, Prahova - UPDATE

radiodcnews Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri
Foto: ISU Prahova
Foto: ISU Prahova

Pompierii din Prahova au intervenit în urma unei explozii produse într-un magazin. 

UPDATE: Pacienţii arşi în urma exploziei din Tomşani, conştienţi şi cooperanţi; au arsuri pe o suprafaţă mică

Cele patru persoane care au suferit arsuri în urma exploziei produse la un magazin alimentar din localitatea prahoveană Tomşani sunt conştiente şi cooperante, cu arsuri de gradul doi pe o suprafaţă mică a corpului, informează Ministerul Sănătăţii, scrie Agerpres.

Cele patru persoane sunt internate în Secţia de chirurgie plastică a Spitalului Judeţean Ploieşti.

"Pacienţii sunt conştienţi şi cooperanţi. În urma evaluării medicale s-a constatat că au arsuri de gradul 2 pe mâini şi pe faţă, pe o suprafaţă mică, sub 15%", se arată într-o informare transmisă miercuri seara de Ministerul Sănătăţii.

O explozie s-a produs, miercuri, într-un magazin alimentar din comuna Tomşani, iar patru bărbaţi, cu vârste cuprinse între 25 şi 73 de ani, au fost răniţi. Explozia nu a fost urmată de un incendiu.

- Știrea inițială - 

O explozie s-a produs, miercuri, într-un magazin alimentar din comuna prahoveană Tomşani, din primele date rezultând că patru bărbaţi au fost răniţi, scrie Agerpres. 

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova, explozia nu a fost urmată de un incendiu.

Cei patru bărbaţi, cu vârste între 25 şi 73 de ani, prezintă arsuri faciale şi ale membrelor, anunţă reprezentanţii ISU Prahova.

La faţa locului au intervenit două autospeciale de stingere, două autospeciale SMURD, trei ambulanţe, precum şi o autospecială de primă intervenţie şi comandă.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel