Explozie emoțională la Oscar 2024! Andrea Bocelli și fiul său într-un tribut incredibil, în onoarea Tinei Turner și a lui Matthew Perry

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Captura Youtube
Captura Youtube

Andrea Bocelli și fiul său mai mic, Matteo, care a urmat în pașii săi în muzică, au avut un moment profund și emoționant pe scena premiilor Oscar din 2024. Cei doi au interpretat "Time to Say Goodbye" ("Con Te Partirò"), în timp ce pe ecranul din spate se derulau imagini ale actorilor, producătorilor, scenariștilor și muzicienilor care au părăsit această lume în ultimul an.

O tribut emoționant a inclus, de asemenea, prezența unui cvartet de coarde și a unui grup de dansatori lirici, toți purtând mantiile albastre. Producția și aranjamentul muzical au fost realizate de celebrul Hans Zimmer.

Atât tenorul cât și fiul său s-au îmbrăcat în sacouri albastre, coordonate între ele. În cadrul acestui moment, au fost prezenți și Matthew Perry, actorul din "Friends", care a încetat din viață la vârsta de 54 de ani, și a fost încheiat cu o interpretare a lui Tina Turner.

Segmentul "In Memoriam" i-a determinat pe toți cei din public să se ridice în picioare.

"Este piesa vieții mele, cea care mă reprezintă în ochii lumii. Reinventarea melodiei, în colaborare cu Hans Zimmer, și să o cânt cu fiul meu, Matteo, reprezintă o provocare interesantă", a spus Andrea Bocelli. În acest an sărbătorește 30 de ani de carieră.

Youtube video image

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel