Există un motiv pentru care Coca-Cola de la McDonald's are un gust mai bun decât toate celelalte

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Social
Există un motiv pentru care Coca-Cola de la McDonald's are un gust mai bun decât toate celelalte / Photo by Lany-Jade Mondou
Există un motiv pentru care Coca-Cola de la McDonald's are un gust mai bun decât toate celelalte / Photo by Lany-Jade Mondou

Dacă nu ai băut niciodată o Coca-Cola de la McDonald's, înseamnă că ai pierdut ceva. Coca-Cola de la McDonald's are un gust mai bun decât cola de la orice alt fast-food sau chiar decât sucurile de la sticlă.

Acest secret delicios nu este întâmplător. Se datorează unor motive foarte precise. McDonald's are o tactică de depozitare foarte inteligentă și o strategie genială de amestecare a băuturilor care face ca a lor Coca-Cola să iasă în evidență. 

În timp ce la majoritatea restaurantelor de tip fast-food, siropul de Coca-Cola este livrat în pungi de plastic, la McDonald's siropul este livrat special în rezervoare de oțel inoxidabil. Rezervoarele speciale păstrează siropul proaspăt și îl protejează de lumină, temperatură, aer și orice altceva care i-ar putea diminua aroma delicioasă. Din păcate, pungile de plastic nu fac așa ceva.

Acest avantaj este rezultatul unei relații speciale pe care McDonald's și Coca-Cola o au din 1955. Ray Kroc, omul din spatele gigantului alimentar Golden Arches, a cerut Coca-Cola să se asocieze cu el. Coca-Cola a fost de acord, iar restul este istorie.

Filtrarea apei Gold Standard

Indiferent la ce McDonald's mergeți, Coca-Cola va avea întotdeauna același gust. Asta pentru că sistemul de filtrare de la McDonald's este de nivel superior. McDonald's își filtrează apa înainte de a o adăuga la fântâna de sucuri, astfel încât garantează că a ta Coca-Cola va avea întotdeauna un gust proaspăt - chiar dacă apa cu care începe nu este de calitate superioară.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel