Exerciții simple de respirație: Readuc imediat corpul în echilibru

Autorul articolului: Ciprian Dumitrache |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Foto: Andrea Piacquadio / pexels
Foto: Andrea Piacquadio / pexels

Descoperim exerciții simple de respirație care ajută la readucerea echilibrului corpului, elimină stresul și promovează creativitatea și calmul. Iată de ce ar trebui să începeți să le utilizați cât mai curând posibil!

Respirația este una dintre stările „primare” ale organismului.

O tehnică de „conștientiza” respirația îi ajută pe începătorii care nu practică nimic altceva decât respirația „superficială” este aceea de a respira adânc și lent pe nas, până când toți plămânii sunt umpluți, apoi o expirație lentă prin gură.

Respirați adânc și încet și expirați din nou pe gură. Practicând acest exercițiu, pentru începători, cel puțin 5 minute pe zi, pentru ca mintea să-l înțeleagă ca pe un obicei în care întregul corp se relaxează.

Curând, mulți oameni își dau seama că după câteva zile de acest exercițiu, respirația lor este mai „adâncă”.

În caz de stres de lungă durată, se recomandă un exercițiu de respirație, care constă în respirația adâncă, lentă, pe nas, până când plămânii sunt umpluți (pentru cei cărora le este greu la început, cel puțin până când numără încet până 4), și apoi țineți respirația numărând până la 4, pentru a expira apoi pe gură, mai rapid. Apoi nu respirați o secundă, pentru a începe pentru a expira ușor pe nas din nou, țineți respirația și expulzați respirația mai rapid prin gură și să vă „abțineți” din nou de la respirație înainte de o nouă respirație.


Pe lângă faptul că te vei simți mai bine, mai calm și mai creativi, exercițiile de respirație conștientă reduc stresul și relaxează mușchii corpului, astfel încât să poți face față mai bine și mai ușor vieții de zi cu zi din jurul tău. De asemenea, într-o stare de vibrații mai înalte, însăși manifestarea mediului pe care o percepem poate deveni mai ușoară și mai confortabilă cu intenția.

Cel mai bine este să începem într-un ritm lent, (dar să începem cu adevărat), în orice facem, așa că chiar și în exercițiile de respirație, începeți cu cele mai „primare”, dar dacă cineva poate „intra” imediat într-o respirație conștientă „mai grea”, e cu atât mai bine.

Ideal ar fi să efectuăm exercițiile la aer curat, dar ar fi bine să lăsăm măcar oxigenul în camera în care efectuăm exercițiile. .

Să aloci 5-10 minute în fiecare zi este mai mult decât profitabil, pentru exerciții care ajută la echilibrarea și conectarea energiei noastre externe și interne. Pentru începători, este deci ideal să înceapă călătoria cu 5-10 minute, să relaxezi corpul, să cureți mintea, care ani de zile poate fi împovărată cu niște tipare/credințe, precum și cu gânduri negative care se unesc cu „norul vibrațional”. a realităţii consensuale' asupra căreia rezonează o persoană.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel