Evenimentul astrologic al anului 2022

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Astrologul Daniela Simulescu ne-a dezvăluit care este cel mai important eveniment astrologic al anului 2022. 

După 2021 în care am avut de trei ori careul Saturn-Uranus, iată că în 2022 avem parte de un aspect foarte rar. Unul care se petrece la fiecare 13 ani. Este vorba de conjuncția dintre Jupiter-Neptun, din semnul Peștilor, de pe 12 aprilie. Da, cele două planete s-au mai întâlnit în 2009, însă atunci în semnul Vărsătorului. 

Până în 2035, alta va fi lumea. Întâlnirea celor două planete va seta calea către mai multe lucruri. Jupiter se referă la expansiune/optimism, iar Neptun la credință/dizolvare. Semnul Peștilor ne va vorbi despre vindecare, atât la nivel fizic, cât și sufletesc. 

Sănătatea mintală va deveni unul dintre cele mai dezbătute subiecte de mass-media. Vor apărea multe probleme din cauza pandemiei sau cele vechi vor fi amplificate. 

Jupiter-Neptun în Peşti va schimba tot ce ştim de religie, de credinţă, de spiritualitate. Vom fi mult mai predispuși la a cunoaște și alte religii. Sau la a ne implica în activități care să ne scoată din rutină. Vom pune mult mai mult accent pe viața interioară și vom încerca sp fugim de superficialitate. 

Veţi auzi de mulţi oameni care dintr-o dată renunţă la tot şi merg să îi salveze pe alţii. De fapt, vor căuta să se salveze pe sine. Una dintre tematicile principale va fi salvarea. Dar mai întâi îţi salvezi sufletul. Vom avea acces la multe căi prin care putem să facem asta. Doar că va fi confuzie care va avea darul să dizolve tot ce ştiam despre lume şi să ne pregătească pentru o altă lume.

Fie că ai marcaj de Peşti sau nu în astrogramă, în primul rând vreau să atrag atenţia că tot ce înseamnă viciu va exploda. Dacă ai un viciu pe care nu l-ai tratat şi îl ignori în continuare, cu această conjuncție nu vei mai avea control. Nu ne referim doar la băut, ţigări, ci şi la relaţii toxice sau alte obiceiuri care îţi fac rău.

Cei mai avantajați de acest aspect sunt semnele de apă(Rac, Scorpion, Pești), iar cei mai provocați sunt cei cu marcaj mobil(Gemeni, Fecioară, Săgetător). 

În orice caz, în jurul datei de 12 aprilie, pot apărea două situații. Poți da lovitura sau poți pierde tot ce ai. Așa că vă recomand să aveți grijă la anturaj, la cheltuieli sau la fuga de problemele mai vechi. 

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience