Europa Express. Cum Delia a reușit să se piardă în Italia

Autorul articolului: Mihai Preda |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Homepage
Foto: Instagram Delia
Foto: Instagram Delia

Delia a povestit pe story-urile de pe Instagram peripețiile pe care le-a trăit în Veneția.

Delia a avut o experiență cel puțin inedită ieri seară. Călătorind spre Munții Dolomiți a trebuit să doarmă o noapte în apropiere de Veneția. Aterizând pe aeroportul Marco Pollo, după o decolare cu peripeții, vedeta a încercat să găsească un taxi spre hotel.

Însă niciun taxi nu era disponibil. Însă autobuze erau foarte multe.

Încearcă și cu o variantă de ride-sharing prin Uber, însă nici această variantă nu a fost viabilă pentru vedetă.

În plus, Delia călătorea singură, Răzvan alegând să-și petreacă lunea privind meciul de fotbal dintre România și Ucraina. Acest lucru este o mențiune importantă după cum relatează vedeta, Răzvan ocupându-se de majoritatea lucrurilor ”tehnice” din vacanțe.

O altă mențiune importantă de făcut, nu avea nici bani cash la ea, astfel încât, în momentul în care un taximetrist din aeroport încearcă să-i facă rost de o comandă evaluată la 150 de euro, ea trebuie să refuze.

Până la urmă găsește unele persoane binevoitoare care îi facilitează o cursă împreună cu alte 5 persoane înghesuite în spate. Atât de ”îngustă” era situația încât ceilalți pasageri o întrebau constant dacă este ok. Măcar au dus-o la înghețată.

”Cine nu are un Răzvan să-și ia”, menționează Delia la final, replică urmată de promisiunea că nu o să mai plece niciodată singură ”mai departe de Timișoara sau Oradea”.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite




pixel