Eugenia Nicolae, despre momentul în care și-a cunoscut sufletul pereche: De atunci m-am văzut ca fiind soția lui

radiodcnews Team |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Eugenia Nicolae, despre momentul în care și-a cunoscut sufletul pereche
Eugenia Nicolae, despre momentul în care și-a cunoscut sufletul pereche

Eugenia Nicolae a fost invitată la emisiunea „Oracolul Vedetelor”, în platoul Spectacola și DC News, pentru a sărbători lansarea videoclipului unei piese de suflet: Soarele și Luna. Prin această melodie, și-a ajutat sora să-și găsească jumătatea. Mai mult, artista a vorbit și despre cum a ajuns să își cunoască soțul.

În cadrul interviului, Eugenia Nicolae a vorbit despre melodia „Soarele și Luna”, melodie pe care artista a scris-o pentru sora sa, Grațiela, într-o perioadă în care aceasta era tristă pentru că nu își găsea sufletul pereche.  

„Am scris piesa în urmă cu un an de zile. Ea a stat la sertar în tot acest an și între timp, sora mea și-a găsit partenerul. Este foarte fericită alături de el. Cred că i-a adus noroc, sper că i-a adus noroc. Ea m-a inspirat să scriu piesa, după ce am vorbit la telefon într-o zi de februarie și îmi spunea «sora mea, nu îmi găsesc și eu un băiat să mă iubească cum vreau eu, să ne înțelegem, să fie conexiune». După ce am închis telefonul, mi s-a părut firesc să scriu despre lucrul acesta, să dai încredere oamenilor care sunt puțin dezamăgiți că viața nu le surâde cu dragostea aceea pe care ei o așteaptă. Conexiunea s-a făcut în mintea mea cu legenda soarelui și a lunii. Pentru cei care nu știu legenda: soarele și luna se iubesc de miliarde de ani, de când există. Și Dumnezeu le-a oferit șansa să se întâlnească prin eclipse, atunci au apărut eclipsele, când Dumnezeu a aflat de iubirea lor. Și ei așteaptă tot timpul să se întâlnească, foarte rar, dar când se produce acea eclipsă, tot universul află de iubirea lor.”, a spus Eugenia Nicolae.

Cum a ajuns să își cunoască soțul

„La mine a fost dragoste la primul click, dacă pot să spun așa, pentru că eu l-am cunoscut pe soțul meu online. Era prietenul nașilor noștri, cei care ne-au devenit de curând nași. Eu nu știam de el. Și Georgiana, nașa noastră mi-a zis «ia uită-te pe internet, că e un băiat..», că eu tot îi spuneam «nu-mi găsesc și eu un băiat, la fel ca sora mea» și mi-a spus «uite-l pe Florin». El nici acum nu mă crede. Eu ii spun lui «eu chiar te-am plăcut, te-am văzut că ești soțul meu de la primul click pe Facebook, când am văzut ce postezi, pozele tale». Mi s-a părut foarte serios, foarte inteligent, cu o ironie foarte fină. Mi-a plăcut mult și i-am zis «de atunci m-am văzut ca fiind soția ta». El nu mă crede, dar eu chiar spun adevărul.”, a mai precizat Eugenia Nicolae în cadrul interviului.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel