Esteticiană, în vârstă de 31 de ani, a murit după ce și-a luxat un genunchi

radiodcnews Team |
Data publicării:
| Categorie: Homepage
Esteticiană, în vârstă de 31 de ani, a murit după ce și-a luxat un genunchi
Esteticiană, în vârstă de 31 de ani, a murit după ce și-a luxat un genunchi

O cosmeticiană, în vârstă de 31 de ani, a murit tragic după ce și-a răsucit genunchiul la petrecerea de burlăcițe a unei prietene. Terapeutul în frumusețe, în vârstă de 31 de ani, se bucura de o călătorie cu prietenii ei când a ajuns la spital cu un genunchi luxat în noiembrie 2022.

În mod tragic, la doar două luni după, ea s-a prăbușit brusc și a murit după ce a dezvoltat o tromboză venoasă profundă la genunchiul umflat, scrie Daily Mail.

Partenerul ei, Joseff Edwards îi îndeamnă acum pe ceilalți să caute semnele de cheaguri de sânge după moartea tragică a lui Harries. De asemenea, el strânge fonduri pentru în memoria ei, spunând că vrea să facă „ceva bun dintr-o situație oribilă”.

Harries, din Carmarthenshire, sud-vestul Țării Galilor, fusese tratată pentru o dislocare a genunchiului la spitalul din Yeovil, Somerset, anul trecut. Ulterior, ea a primit tratament mai aproape de casă la Spitalul Glangwili din Carmarthen, Țara Galilor. Cu toate acestea, umflarea genunchiului ei a persistat și nu s-a ameliorat. Din păcate, în ianuarie, tânăra de 31 de ani a murit acasă la partenerul ei, în ciuda faptului că Ambulanța Aeriană din Wales s-a grăbit la fața locului. În ciuda eforturilor, ea nu a putut fi salvată. 

Îndemnând oamenii să cunoască și să înțeleagă semnele cheagurilor de sânge, partenerul ei a spus: „Nu a fost ceva la care am crezut vreodată că se va ajunge de la un genunchi luxat, dar a fost. Nu cred că vreunul dintre noi știa cum arată un cheag de sânge sau care sunt efectele secundare. Știm la ce să avem grijă atunci când este un atac de cord sau un accident vascular cerebral. Oamenii chiar ar ști ce să caute, dar cu un cheag de sânge cred că este total diferit. Acum, uitându-te la asta, ai vedea semnele dacă ai ști., potrivit Daily Mail.

Joseff a vrut inițial să strângă 4.000 de lire sterline, dar a strâns în prezent peste 8.800 de lire sterline. Aproape 400 de persoane au donat acum pentru strângerea de fonduri a lui Joseff, care se va închide duminică, 16 aprilie, la două zile după ce acesta își marchează ziua de naștere. Pentru Joseff, aceasta va fi prima zi de naștere fără Gemma de când a murit, scrie Daily Post.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel