Este sfârșitul unuia dintre cele mai populare cupluri? Shakira a explodat, spaniolii au descoperit motivul

Autorul articolului: Ciprian Dumitrache |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle

Shakira și Gerard Pique sunt unul dintre cele mai populare cupluri din lume

Fotbalistul Gerard Pique și cântăreața Shakira sunt unul dintre cele mai cunoscute cupluri din lume. Cei doi s-au întâlnit la Cupa Mondială din 2010 și au plecat curând. Cuplul mai are doi copii, Milan , în vârstă de nouă ani, și Sasha , în vârstă de doi ani.

Dar, deși au fost mereu un cuplu armonios, în ultimele zile s-a vorbit tot mai mult despre problemele din cuibul amoros al fotbalistului de la Barcelona și unul dintre cei mai populari cântăreți din lume.

Presa spaniolă a dezvăluit motivul și consideră că a avut loc o „împușcătură” pentru că Shakira l-a prins pe Pique neîncrezător.

 

Petrecere după Barca

El Periodico susține că vedeta columbiană l-a surprins pe fotbalist în pat cu o altă femeie și, evident, nu poate și nu vrea să treacă peste asta.

Se presupune că Pique locuiește singur în Barcelona de ceva timp și este un vizitator frecvent la cluburile de noapte din capitala catalană. El este de obicei însoțit de coechipierul său Riqui Puig, care este cu 13 ani mai tânăr.

Relația dintre Shakira și Pique a durat mai bine de 12 ani, dar este evident că s-a stricat și este tot mai probabil că unul dintre cele mai populare cupluri din lume va divorța în următoarea perioadă.

 

Cântăreața columbiană are probleme și cu justiția

Shakira este suspectată de instanța spaniolă că a ascuns o parte din venituri.

Justiția spaniolă a confirmat că sunt dovezi serioase, care arată că Shakira nu și-a plătit impozitele.

Astfel, Shakira a pierdut, joi, apelul în urma căruia putea să evite procesul în care este acuzată de evaziune fiscală.

Instanța confirmă o decizie anterioară, prin care se considera că există „suficiente dovezi" pentru lua în calcul o presupusă fraudă fiscală, se arată într-un document judiciar publicat joi citat de Reuters, relatează Mediafax.

Procurorii susțin că Shakira nu a plătit impozite de până la 14,5 milioane de euro pentru veniturile obținute între 2012 și 2014.

Potrivit acuzațiilor, Shakira nu a declarat că și-a mutat rezidența în regiunea Catalonia, din nordul Spaniei decât în 2015, deși vedeta se mutase acolo încă din anul 2012, iar în tot acest răstimp nu și-a îndeplinit toate obligațiile fiscale.

Decizia de joi este un pas preliminar în trimiterea în judecată. Instanța trebuie încă să o trimită oficial în judecată și să stabilească o dată.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel