„Espresso”, de Sabrina Carpenter, noua obsesie muzicală a lui Adele

Autorul articolului: Andreea Deaconescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Social
Sursa: Adele, Instagram
Sursa: Adele, Instagram

Adele, laureată a premiilor Grammy, a stârnit amuzament în rândul fanilor după ce a declarat public dragostea pentru hit-ul „Espresso” al tinerei artiste Sabrina Carpenter.

În timpul concertului din Las Vegas, parte a rezidenței „Weekends with Adele”, artista de 36 de ani a împărtășit cu publicul pasiunea sa pentru melodia virală a lui Carpenter, în vârstă de 25 de ani.

Interpreta piesei „Hello” a dezvăluit cu umor și o mică „aventură” cauzată de acomodarea cu fusul orar din Las Vegas și programul încărcat după o perioadă de repaus vocal.

Ea a mărturisit: „Aproape că am avut un mic incident pentru că întregul meu ceas biologic era dereglat. Fiind pe scenă la 23:30, eram disperată să merg la toaletă. Dar eu mereu, știți voi, sunt deja la hotel, în cameră, cel târziu la 23:10. Apoi trebuie să îmi încălzesc vocea, fac un duș cu aburi și alte chestii din astea”.

Povestea continuă: „Ieri seară, când m-am băgat în pat - pentru că asta e o noapte foarte târzie pentru mine, în mod normal sunt în pat la 21:00 - m-am trezit fredonând «I’m working late, ’cause I’m a singer» (Muncesc până târziu, pentru că sunt cântăreață)", spune ea, fredonând versurile melodiei Espresso, care a ajuns în topuri. „Melodia aia a Sabrinei Carpenter! «Nu mă pot identifica cu disperarea». Melodia aia e jam-ul meu!”, a mai spus artista.

Interpreta hit-ului „Easy On Me” a fost dezamăgită că nu a putut cânta „Espresso” în perioada de repaus vocal, din cauza restricțiilor de a nu vorbi. A adăugat: „A apărut melodia și nu puteam vorbi! A ieșit exact când nu puteam vorbi sau cânta, așa că de când mi-a revenit vocea, toată noaptea trecută și dimineața asta asta am fredonat-o.”

Ea a glumit apoi: „De mâine, va fi ceva de genul «I’m sleeping late ’cause I’m a singer» (Dorm până târziu pentru că sunt cântăreață), pentru că asta o să fac mâine.”

Sabrina a răspuns cu umor pe rețelele sociale: „Tot ce am citit a fost că Adele se gândește la mine în pat (sic)”.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel