Erika Isac, piesa care a pus bărbații la punct. Reacții la piesa vulgară care depășește maneliștii în topul Youtube: Mai tare, să audă masculii ăia feroce! Ai adus la iveală anomaliile

Giorgi Ichim |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Foto: Youtube Erika Isac
Foto: Youtube Erika Isac

Erika Isac a inflamat Internetul și a înroșit butonul de play de pe Youtube. Reacțiile publicului la piesa care depășește manelele în topurile muzicale.

La 23 de ani, cântăreața Erika Isac a provocat un val de reacții pe platformele de socializare cu noul ei single, intitulat Macarena.

Printr-un limbaj cu "nuanțe puternice", Erika Isac a împărțit publicul în două tabere distincte: cei care apreciază îndrăzneala ei și înțeleg profunzimea versurilor și mesajul puternic și cei care consideră că versurile și apariția sa în videoclip nu sunt potrivite pentru o tânără de 23 de ani.

În videoclipul piesei ce are aproape 1 milion de vizualizări la 3 zile de la lansare, Erika Isac apare complet goală, dar blurată.

"Am scris piesa asta ca să fie mai mult înțeleasă decât ascultata, love u all my ladies", a spus Erika.

Reacțiile tinerilor la piesa ei curg pe rețelele de socializare și pe Youtube, iar majoritatea îi felicită curajul.

Mai mult, femeile o numesc "zeiță" pentru că a avut curajul să lanseze o astfel de piesă: "Mamă, ne-a făcut Erika imn!", "Ești zeiță!"

- "În sfârșit o piesă despre altceva, în care nu plânge nimeni după fostul/fosta... Ca numai asta aud la radio..."

- "Cât de adevărată e faza cu "fată. hai că îți dau locație în caz de orice". Absolut mereu. Cred că e așa trist că toate trecem prin asta"

- "Cred că este singura cântăreața din România care a spus realitatea prin versuri"

- "Mama, cum le zice, punct ochit, punct lovit. Felicitări! Prea tare!"

- "Bravo fată! We need more songs like this! Nu vorbeste nimeni despre așa ceva în muzica românească! Toate leșinatele și plăpândele cântă despre iubiri interzise, despărțiri dureroase, relații toxice…"

- "Fetele care au fost abuzate simt altfel piesa... Să ne dea Dumnezeu putere tuturor care am avut de-a face cu astfel de "bărbați"! Capul sus!"

- "Mai tare, să se audă și la masculii ăia feroce din spate! Felicitări, Erika! Nu dezamăgești niciodată. Era foarte mare nevoie de o femeie care să comunice aceste mesaje fix în modul în care o faci tu" 

- "O piesa despre adevăratele probleme despre care putina lume vorbește! Felicitari!"

- "Ok, pe mine m-a luat plânsul. Și nu pentru că aș avea urechile sensibile. Bravo, fată dragă pentru curaj! Sper să ajungă la cine trebuie și să și înțeleagă" 

- "Mai vrem o piesă tot pe acest subiect, ba chiar abordat din ce e în ce mai mult... Ești singura care s-a gandit și la noi, să aducă la iveală anomaliile"

Ascultă piesa AICI:

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel