Entuziasmul fanilor cântăreţei Taylor Swift pentru turneul idolului lor stimulează cererea turistică în Europa

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Taylor Swift, pusă la zid după ce a ignorat-o pe Celine Dion, pe scena de la Grammy
Taylor Swift, pusă la zid după ce a ignorat-o pe Celine Dion, pe scena de la Grammy

Fanii cântăreţei americane Taylor Swift, cunoscuţi sub numele de "Swifties", au stimulat apariţia unei cereri masive de călătorii cu avionul în Europa.

Fanii vor să urmărească concertele ce vor fi susţinute de idolul lor în cadrul turneului "Eras" între lunile mai şi august, a anunţat marţi compania spaniolă de rezervări online eDreams ODIGEO, informează Reuters.

Cererile de zboruri spre Stockholm în jurul perioadei 17-19 mai, când vedeta americană va concerta în capitala Suediei, au crescut de şase ori în raport cu aceeaşi perioadă a anului trecut, a precizat eDreams, în timp ce cererile de zboruri spre Varşovia, Edinburgh, Liverpool şi Paris în preajma concertelor lui Taylor Swift au crescut cu 339%, 176%, respectiv 108%.

eDreams ODIGEO, o companie cu sediul la Barcelona, a precizat că cererile pentru zboruri transatlantice au înregistrat cea mai mare creştere, sugerând astfel un interes puternic al fanilor americani pentru concertele pe care vedeta pop le va susţine în Europa.

Pe lângă cele cinci destinaţii de top mai sus enumerate, creşteri notabile ale cererilor de călătorie au fost observate şi către Zurich, Lyon, Milano, Amsterdam, Viena şi Madrid, unde Taylor Swift va susţine de asemenea concerte în cadrul turneului ei mondial.

Acest tipar turistic neobişnuit reflectă influenţa cântăreţei Taylor Swift pe scena muzicală şi impactul ei economic substanţial, un fenomen care a fost deja observat şi măsurat în Statele Unite.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel