Emma Stone, desemnată cea mai bună actriţă în rol principal. Cine a câștigat premiul pentru cel mai bun actor principal

Giorgi Ichim |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Emma Stone - Foto: captura Youtube
Emma Stone - Foto: captura Youtube

Emma Stone, protagonista filmului ''Poor Things'', a fost desemnată cea mai bună actriţă în rol principal.

Emma Stone a fost numită cea mai bună actriță într-un rol principal datorită interpretării sale remarcabile din pelicula "Poor Things", regizată de Yorgos Lanthimos, în cadrul galei premiilor Academiei Britanice de Arte ale Filmului și Televiziunii (BAFTA), desfășurată duminică seară la Londra.

În competiția pentru acest prestigios titlu, Emma Stone a concurat alături de alte actrițe talentate precum Fantasia Barrino ("The Color Purple"), Sandra Hüller ("Anatomy of a Fall"), Carey Mulligan ("Maestro"), Vivian Oparah ("Rye Lane"), și Margot Robbie ("Barbie").

"Poor Things" este o comedie cu accente de film noir, ce urmărește povestea lui Bella Baxter, o tânără din Londra victoriană care, după sinuciderea sa, este readusă la viață de către un om de știință, inițiind o călătorie captivantă de autodescoperire.

În anul 2023, titlul de cea mai bună actriță într-un rol principal a fost acordat lui Cate Blanchett, pentru rolul său din filmul "Tar".

Cine a câștigat premiul pentru cel mai bun actor în rol principal

Pe de altă parte, rolul pentru cel mai bun actor în rol principal a fost câștigat de Cillian Murphy, protagonistul lungmetrajului Oppenheimer, regizat de Christopher Nolan.

La categoria celui mai bun actor în rol principal au fost nominalizaţi și actorii Bradley Cooper ("Maestro"), Colman Domingo ("Rustin"), Paul Giamatti ("The Holdovers"), Barry Keoghan ("Saltburn"), Cillian Murphy ("Oppenheimer"), Teo Yoo ("Past Lives").

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel