Emma Răducanu a luat decizia care o poate readuce în top!

radiodcnews Team | Dată: 17 dec 2022, 20:04 | Categorie: Sport
Foto: Emma Raducanu, în 2021, la turneul de la Nottingham / flickr, Chris Czermak
Foto: Emma Raducanu, în 2021, la turneul de la Nottingham / flickr, Chris Czermak

Jucătoarea britanică de tenis, cu origini românești, Emma Răducanu a luat o hotărâre care o poate readuce în topul tenislui mondial. 

Aceasta a apelat pentru o perioadă de probă, până la finalul anului, la germanul Sebastian Sachs în calitate de atrenor.

Sebastian Sachs va încerca să relanseze cariera jucătoarei în vârstă de 20 de ani, victorioasă la US Open 2021, dar care a coborât până pe locul 76 mondial.

Sachs este al cincilea său antrenor în 18 luni. De asemenea, germanul s-a ocupat recent de campioana olimpică elveţiană Belinda Bencic. El se află cu Răducanu la Abou Dhabi şi a încurajat-o vineri după înfrângerea suferită în trei seturi în faţa tunisiencei Ons Jabeur, nr.2 mondial, la un meci demonstrativ.

Răducanu a pus capăt la finalul lunii octombrie colaborării sale cu antrenorul Dmitri Tursunov. Emma a indicat că noua sa relaţie cu Sachs (30 ani) decurge de manieră pozitivă.

'Noi încercăm până la finele anului şi vom vedea ce se întâmplă. Lucrurile decurg bine. Am lucrat bine cu el până acum şi cred că are o bună influenţă asupra mea', a declarat Răducanu.

Emma Răducanu a întrerupt sezonul competiţional în luna octombrie după o accidentare la încheietura mâinii. Ea a urmat un program de recuperare fizică de două luni înaintea de a reveni pe terenurile de tenis în urmă cu o săptămână.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite