Eminem revine la rădăcini cu "Houdini" și un nou album

Autorul articolului: Andreea Deaconescu |
Data publicării:
| Categorie: Social
Sursa: captură Youtube Msvogue23
Sursa: captură Youtube Msvogue23

Eminem revine pe scena muzicală cu o nouă piesă, „Houdini”, și primul single de pe noul său album, „The Death of Slim Shady (Coup De Grâce)”. Lansat astăzi, videoclipul piesei îl readuce pe rapper în lumina reflectoarelor retrăind scene din videoclipul clasic „Without Me” din 2002. Alături de el apar Dr. Dre, Snoop Dogg și Pete Davidson.

Eminem își recapătă pentru videoclip părul blond platinat, o marcă a începuturilor sale de carieră. Noul album marchează prima revenire discografică a rapperului după patru ani, albumul anterior fiind „Music to Be Murdered By” din 2020.

Anunțul privind noul album a fost făcut în mod dramatic în aprilie printr-un necrolog din Detroit, orașul natal al lui Eminem, când artistul a anunțat moartea alter ego-ului său, Slim Shady.

„Anti-eroul blond cunoscut sub numele de Slim Shady și-a făcut mulți dușmani cu versurile sale complexe, adesea criticate, și jocurile sale de cuvinte”, a spus reporterul fictiv. Rapperul 50 Cent completează: „Nu e un prieten, e un psihopat”.

Trailerul continuă: „Aceleași versuri grosolane și gesturi controversate pot duce, în cele din urmă, la căderea lui. Alăturați-vă mie pentru a recrea evenimentele care au dus la moartea lui Slim Shady”.

Dr. Dre a confirmat apariția sa pe noul album într-un interviu la „Jimmy Kimmel Live!”. „Eminem lucrează la propriul album care iese anul acesta”, a dezvăluit el. „Am piese pe el și e tare. Abia mâine o să-l ascult integral. E foarte secretos cu muzica lui, așa că nu am auzit totul. Dar o să-l ascult și scoate un album anul acesta”, a mai spus Dr. Dre.

Youtube video image

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel