Elvis Presley a fost "jignit" de John Lennon

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Ultima piesă înregistrată de Elvis Presley: O notă finală plină de emoție și amintiri / Facebook
Ultima piesă înregistrată de Elvis Presley: O notă finală plină de emoție și amintiri / Facebook

Între regele Rock 'nd Roll și trupa Beatles a avut loc o singură întâlnire.

Membrii trupei Beatles îl divinizau la propriu pe Elvis, iar când au ajuns în SUA pentru concert au făcut tot posibilul să aranjeze o întâlnire cu el.

Au fost aduși cu o limuzină la Graceland, unde îi aștepta Elvis Presley stând pe canapeaua din living-ul său uitându-se la televizor. Băieții au intrat în casă plini de emoții, iar atunci a fost un moment de liniște, nimeni nu a scos vreun cuvânt.

Evident Elvis a spart gheața făcând o glumă: "Eu mă duc la culcare. Credeam că aţi venit să cântăm câte ceva..."

Apoi s-au apucat să vorbească despre cum urau ei să zboare cu avionul, după care John l-a întrebat pe Elvis ce s-a întâmplat cu vechiul star Rock'n' Roll de altădată, deoarece în acel moment Presley cânta mai mult pentru coloanele sonore ale filmelor sale. Acesta a preferat să facă o glumă‟.

La scurt timp după întâlnire, Lennon a remarcat: „Unde este Elvis? A fost ca şi cum l-aş fi întâlnit pe Engelbert Humperdinck‟.

Elvis a râs atunci, dar nu a putut ascunde cât de ofensat era. De altfel, nu a uitat niciodată. A devenit o obsesie pentru el.Însuşi organizatorul acelei întâlniri dezamăgitoare de ambele părţi, Hutchins, a dezvăluit:

„Presley s-a aliat cu directorul FBI, Edgar Hoover, care l-a încurajat să-l dea afară pe Lennon din SUA‟. Ani de-a rândul, Regele s-a străduit să-l convingă pe preşedintele SUA să-i interzică pe The Beatles şi în special pe John Lennon.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel