Elon Musk vrea să "extindă conștiința până pe Marte" înainte de lansarea unei rachete

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri
Elon Musk vrea să "extindă conștiința până pe Marte" înainte de lansarea unei rachete
Elon Musk vrea să "extindă conștiința până pe Marte" înainte de lansarea unei rachete

Magnatul tehnologic Elon Musk explorează posibilități spațiale extinse, dezvăluind planuri pentru a "extinde conștiința până pe Marte" și dincolo de acesta, înainte de lansarea celei mai recente rachete SpaceX.

Elon Musk a reiterat angajamentul său pentru explorarea spațiului, dezvăluind planurile de a "extinde conștiința până pe Marte".

Fiind în centrul atenției de mai mulți ani, magnatul tehnologic a captat atenția presei datorită unei serii de inițiative, de la preluarea Twitter (rebranduit acum X) până la lansarea controversatului start-up de implanturi cerebrale Neuralink. Compania sa SpaceX a efectuat deja 50 de lansări de rachete în 2024, cea mai recentă având loc pe 14 ma.

Musk a preluat Twitter (rebranduit acum X) pentru a împărtăși viziunea, comentând: "Misiunea SpaceX este de a extinde conștiința până pe Marte și apoi până la stele."

Și fanii au fost nerăbdători să-și exprime opiniile despre declarație. Unul dintre ei a scris: "Abia aștept să văd primul om zburând pe Marte, sper că se va întâmpla în timpul vieții noastre."

Un altul a intervenit, afirmând: "Este o misiune necesară și, fără ea, vom fi limitați la această planetă pentru foarte mult timp." În timp ce un imitator al lui Elon Musk a glumit: "Omenirea va deveni multiplanetară și, de asemenea, va continua să facă meme-uri".

Nebunia spațială a lui Musk nu este nouă. La începutul acestui an, nava sa SpaceX Starship, evaluată la 2,4 miliarde de lire sterline a părăsit solul, fiind supranumită "cel mai mare obiect zburător realizat vreodată".

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel