Elon Musk transformă platforma X într-o bancă

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Captură Youtube
Captură Youtube

Până la sfârșitul anului 2024, Elon Musk, proprietarul platformei X (fostul Twitter), are planuri de a adăuga funcționalități financiare care ar putea transforma platforma într-o bancă virtuală.

Miliardarul a împărtășit cu angajații săi viziunea sa pentru X. Conform afirmațiilor sale, intenționează să dezvolte o platformă care le va permite persoanelor fizice să-și gestioneze finanțele fără a mai depinde de serviciile bancare tradiționale.

”Dacă implică bani, va fi pe platforma noastră. Bani sau valori mobiliare sau orice altceva. Deci, nu este doar de genul  'trimite 20 de dolari prietenului meu '. Vorbesc despre, de exemplu, a nu mai avea nevoie de un cont bancar”, le-ar fi spus Musk angajaților săi, în timpul unei ședințe, notează Business Insider. 

Elon Musk ar vrea ca această măsură să fie implementată până la sfârșitul anului 2024. El a mai adăugat că proiectul a fost gândit încă din anul 2000.

„M-ar da pe spate dacă nu am avea acest lucru implementat până la sfârșitul anului viitor”, a mai adăugat miliardarul.

Foaia de parcurs a produsului X/PayPal a fost scrisă de mine și de David Sacks, de fapt, în iulie 2000. Și, dintr-un motiv oarecare, PayPal, odată ce a devenit eBay, nu numai că nu a implementat restul listei, dar, de fapt, a dat înapoi o grămadă de caracteristici cheie, ceea ce este o nebunie”, a adăugat Musk.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel