Elon Musk testează blindajul Cybertruck trăgând cu o mitralieră

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Captură Youtube
Captură Youtube

Elon Musk a declarat că a efectuat un test de rezistență la foc asupra blindajului mult-anticipatului Cybertruck utilizând un pistol-mitralieră Thompson. Această declarație vine în urma apariției unui videoclip pe rețelele sociale care prezenta o mașină similară cu găuri de gloanțe. Cu toate acestea, criticii lui Musk nu au fost convinși de acest test, conform informațiilor de la Insider.

Într-un videoclip publicat pe contul oficial al clubului auto Tesla Owners of Silicon Valley pe platforma X, cunoscută anterior ca Twitter, se poate observa un prototip pre-lansare al modelului Cybertruck circulând pe o autostradă. Pe partea stângă a mașinii pot fi observate urme care par a fi rezultatul încercărilor de testare a blindajului, folosindu-se, aparent, gloanțe. La doar zece minute după ce videoclipul a fost publicat și în urma discuțiilor aprinse între fani cu privire la test, CEO-ul Tesla a intervenit rapid pentru a oferi explicații utilizatorilor platformei.

„Am golit întregul încărcătorul al unui Tommy Gun [pistol-mitralieră Thompson] în portiera șoferului în stil Al Capone”, a scris Musk. „Niciun glonț nu a penetrat compartimentul pasagerilor.”


Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel