Elon Musk se retrage de pe Instagram și reflectă asupra deciziei

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Casa Albă îl acuză pe Elon Musk de ''promovare abjectă a urii antisemite şi rasiste''/Captura Youtube
Casa Albă îl acuză pe Elon Musk de ''promovare abjectă a urii antisemite şi rasiste''/Captura Youtube

Elon Musk pune punct rețelelor de socializare. Miliardarul explică de ce și-a șters contul de Instagram într-o discuție recentă.

Elon Musk dispare de pe rețelele de socializare! Omul afaceri a dezvăluit că și-a șters contul de Instagram pentru că devenise prea veninos.

„A fost o perioadă în care postam pe Instagram, dar m-am trezit că îmi făceam selfie-uri și m-am întrebat: „Ce naiba e în neregulă cu mine? De ce pozez pentru selfie-uri pentru a obține like-uri?”, a dezvăluit mogulul din domeniul tehnologiei în cadrul podcastului „Joe Rogan Experience”.

În cadrul podcastului, afaceristul în vârstă de 52 de ani a vorbit despre presiunile sociale pe care le au cei care dețin conturi pe rețelele de socializare precum Instagram, care se concentrează în jurul „pozelor frumoase”.

”Mă îngrijorează faptul că Instagram duce de fapt la mai multă nefericire, nu la mai puțină, în sensul că pare că toată lumea se distrează de minune și arată mult mai bine decât arată în realitate. Cred că te poate face să fii cam deprimat. Nu sunt sigur că este”, a mai spus Elon Musk.

Musk și-a șters contul de Instagram în 2018, după ce a adunat peste 8 milioane de urmăritori.

În prima jumătate a anului Elon Musk a bifat un nou succes: afaceristul a redevenit cel mai bogat om din lume. Fondatorul Tesla și Space X l-a detronat pe Bernard Arnault în topul Bloomberg.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience