Elon Musk își înnebunește fanii cu un tweet de cinci cuvinte

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Elon Musk își înnebunește fanii cu un tweet de cinci cuvinte
Elon Musk își înnebunește fanii cu un tweet de cinci cuvinte

Elon Musk, șeful SpaceX, a insistat mult timp asupra faptului că omenirea trebuie să se transforme într-o "specie multiplanetară" și să înființeze o colonie pe Marte în cazul unui dezastru pe Pământ.

"Este important să avem o bază autonomă pe Marte, deoarece este suficient de departe de Pământ pentru ca [în cazul unui război] să aibă mai multe șanse de supraviețuire decât o bază lunară", a declarat el în 2018.

"Dacă va avea loc un al treilea război mondial, vrem să ne asigurăm că există o sămânță suficientă de civilizație umană în altă parte pentru a o aduce înapoi și pentru a scurta durata epocii întunecate."

În 2021 a prezentat viziunea pentru firma sa aerospațială SpaceX. Musk a spus atunci:

"Nu vrem să fim una dintre acele specii cu o singură planetă, vrem să fim o specie multiplanetară. A trecut acum aproape o jumătate de secol de când oamenii au fost ultima dată pe Lună. Este prea mult timp, trebuie să ne întoarcem acolo și să avem o bază permanentă pe Lună - din nou, ca o bază mare ocupată permanent pe Lună. Și apoi să construim un oraș pe Marte pentru a deveni o civilizație spațială, o specie multiplanetară."

El răspundea la un tweet care arăta o imagine a Pământului din spațiu cu legenda: "Ce ați face în această situație?".

"Extindeți conștiința până la stele", a fost răspunsul directorului general al Tesla.

De atunci, tweet-ul a fost apreciat de peste 7.000 de ori, fanii lui Musk fiind aparent dornici să se mute pe Marea Planetă Roșie.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel