Elon Musk intenționează să facă din X, fostul Twitter, un serviciu contra cost

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews | Dată: 19 sep 2023, 08:45 | Categorie: Știri
Elon Musk intenționează să facă din X, fostul Twitter, un serviciu contra cost
Elon Musk intenționează să facă din X, fostul Twitter, un serviciu contra cost

Elon Musk a anunțat că va impune o "modică taxă lunară" pentru fiecare utilizator, cu scopul de a contracara "flotele de roboți".

Fosta platformă Twitter, cunoscută acum sub numele de X, pare să se îndrepte spre o transformare într-o platformă ce va necesita un abonament lunar pentru acces.

Conform informațiilor de la News.ro, proprietarul Elon Musk a dezvăluit această schimbare într-o discuție cu Prim-ministrul Israelului, Benjamin Netanyahu, în care cei doi au abordat diverse subiecte.

Musk nu a spus cât are de gând să ceară pentru viitorul abonament lunar de acces la X, însă justifică decizia spunând că trebuie să lupte cu armate vaste de boţi.

Cu aceeaşi ocazie, controversatul antreprenor a mai spus că Twitter are 550 de milioane de utilizatori lunari, care generează între 100 de milioane şi 200 de milioane de postări pe zi.

Acesta nu a spus, însă, câţi dintre aceştia sunt utilizatori reali şi câţi sunt boţi, după ce s-a plâns de numărul mare de boţi.

Discuţia cu Netanyahu trebuia să se concentreze pe inteligenţa artificială şi riscurile pe care le presupune aceasta, însă, Musk a profitat pentru a face şi alte referiri.

Acesta a ţinut să respingă acuzaţiile conform cărora X tolerează mesajele de ură şi antisemitism de când se află el la conducerea platformei.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience