Elon Musk afirmă că nu va face donaţii pentru niciunul din candidaţii la preşedinţia SUA

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Elon Musk
Elon Musk

Miliardarul Elon Musk, director general al producătorului de automobile electrice Tesla, a declarat miercuri că nu va susţine cu bani campaniile prezidenţiale din SUA - nici a republicanului Donald Trump, nici a democratului Joe Biden, preşedinte în exerciţiu, transmite Reuters.

Fostul preşedinte Trump s-a întâlnit cu Musk - unul din cei mai bogaţi oameni din lume - într-un grup restrâns, în Florida, la sfârşitul săptămânii trecute. Republicanul spera să obţină o donaţie importantă pentru campania sa electorală.

Musk a difuzat un mesaj în reţeaua socială X, pe care o deţine: "Ca să fiu super clar, nu donez bani niciunuia din candidaţii la preşedinţia SUA".

Ceva mai devreme, Nikki Haley anunţase că renunţă la competiţia cu Trump pentru nominalizarea candidatului Partidului Republican. Este aşadar practic sigur că în noiembrie va avea loc a doua confruntare între Trump şi Biden pentru Casa Albă.

În 2022, Musk le ceruse americanilor să aleagă un Congres majoritar republican, la jumătatea mandatului prezidenţial, pentru a contrabalansa puterea democraţilor conduşi de Biden. 

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel