Elon Musk a postat o fotografie cu Amber Heard iar Internetul a explodat

radiodcnews Team | Dată: 16 sep 2023, 15:15 | Categorie: Lifestyle
Amber Heard / Foto: Mariya Butd / Flickr
Amber Heard / Foto: Mariya Butd / Flickr

Cel mai bogat om din lume și Amber Heard au format cândva un cuplu, însă relația nu a durat mai mult de un an. În ciuda acestui fapt, ei nu sunt în relații proaste, deși recenta postare a lui Musk pe Twitter ar putea schimba ușor situația.

O carte despre viața lui Elon Musk care tocmai a fost publicată oferă publicului imagine privită mult mai atent a celui mai bogat om din lume.

Deși miliardarul a fost în ultima vreme în atenția presei mai mult pentru relațiile sale și pentru copiii săi născuți sau nenăscuți, această carte, care tocmai a ajuns pe rafturi, ar putea schimba toate acestea.

Puțini știu, dar Musk a format cândva un cuplu cu Amber Heard, fosta soție a lui Johnny Depp. Actrița a pierdut anul trecut procesul de defăimare cu fostul ei soț.

Actrița s-a întâlnit cu miliardarul după divorțul de Depp. Au format un cuplu timp de un an, iar despărțirea lor a fost descrisă în carte ca fiind cel mai emoționant moment din viața lui Musk. De la despărțire, cei doi nu au o relație tocmai proastă, iar Heard chiar face o declarație în carte, spunând că îl iubește foarte mult pe Musk, dar că acesta trăiește prea intens și periculos. Miliardarul, însă, nu a întors gestul așa cum probabil spera actrița. 

În schimb, pe 13 septembrie, Elon Musk a distribuit pe X - sau Twitter - o fotografie cu Heard într-un costum de cosplay. Mai exact, ea era îmbrăcată ca Mercy din jocul Overwatch.

Potrivit Page Six, actrița nu i-a dat lui Elon Musk permisiunea de a folosi fotografia.

Se spune că Heard s-ar fi simțit foarte deranjată în legătură cu acest lucru, mai ales că acesta a fost de acord să vorbească cu biograful lui Musk după ce acesta a insistat de nenumprate ori.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience