Ellen DeGeneres este în pericol! A filmat totul (VIDEO)

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri
Ellen DeGeneres este în pericol! A filmat totul (VIDEO) / FOTO: Facebook
Ellen DeGeneres este în pericol! A filmat totul (VIDEO) / FOTO: Facebook

Comedianta în vârstă de 64 de ani, se adăpostește în prezent pe un teren mai înalt din enclava celebrităților, unde sunt  majoritatea locuitorilor pentru că au fost supuși unui ordin de evacuare.

Ellen DeGeneres a împărtășit imagini video terifiante cu furtunile violente care continuă să lovească sudul Californiei.

Comedianta americană a postat pe Twitter un clip de 54 de secunde, în care vorbește cu camera în timp ce în spatele ei se produce o alunecare de teren.

Fanii au implorat-o pe Ellen, în vârstă de 64 de ani, să rămână în siguranță în timp ce își părăsea conacul pentru a înfrunta elementele cu vânturi violente și ploi torențiale, ceea ce înseamnă că majoritatea californienilor sunt supuși unui avertisment de inundații în următoarele două zile.

În clipul care a adunat rapid peste 1 milion de vizualizări în patru ore de la postare, Ellen spune:

"Acest pârâu de lângă casa noastră nu curge niciodată. Niciodată. Probabil că este la vreo 2,5 metri în sus și va mai urca încă doi metri".

Mulți dintre vecinii lui Ellen din orașul Montecito au fost anunțați să își evacueze proprietățile.

Dar pentru că locuința prezentatoarei de talk-show se află pe un teren mai înalt, i s-a spus că poate rămâne pe loc deocamdată, deși Ellen a dezvăluit că soția ei, Portia de Rossi, crede că ar trebui să părăsească cartierul.

Vorbind cu cei 76,8 milioane de urmăritori de pe Twitter în aceste condiții îngrijorătoare, Ellen a spus:

"Trebuie să fim mai drăguți cu mama natură, pentru că mama natură nu este mulțumită de noi."

O altă persoană a comentat: "Fiți în siguranță! Îmi pare atât de rău că treceți prin asta. Trimiteți dragoste și vibrații de siguranță".

În filmare, Ellen notează, de asemenea, că luni s-au împlinit cinci ani de la ziua în care 23 de persoane au fost ucise și peste 100 de case au fost distruse de o alunecare de teren în oraș.

"Este o nebunie. La aniversarea a cinci ani, avem parte de ploi fără precedent", a deplâns ea.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel