Elevii care iau BAC-ul cu 10, acces gratuit la Untold. Cum pot obține brățara de acces

Ema Apostu |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Sursa foto: Facebook UNTOLD
Sursa foto: Facebook UNTOLD

Organizatorii Untold anunţă că elevii care vor obţine 10 la Bacalaureat vor avea şi în acest an acces gratuit la festival.

"Creatorii UNTOLD sunt alături de elevii de 10 ai României într-o nouă iniţiativă "Bac de 10", cea mai longevivă campanie de încurajare a performanţei prin educaţie. Performanţa elevilor de 10 va fi recompensată cu experienţe memorabile şi anul acesta, cei care obţin 10 la examenul de Bacalaureat sunt recompensaţi cu abonament General Access pentru cele patru zile de UNTOLD", se arată într-un comunicat trimis, miercuri, de organizatorii festivalului.

"Suntem mândri să lansăm a 10-a ediţie a campaniei Bac de 10, este cadoul nostru pentru toţi elevii de liceu care au demonstrat excelenţă şi determinare pe parcursul celor patru ani de studiu. Prin această iniţiativă, dorim să recompensăm motivaţia şi performanţa elevilor care au obţinut nota 10 la examenul de bacalaureat. În fiecare an oferim acestor tineri excepţionali oportunitatea de a experimenta universul magic al festivalului UNTOLD. Sperăm ca şi în acest an să avem alături de noi cât mai mulţi elevi de 10, pentru a sărbători împreună reuşitele lor remarcabile şi pentru a-i inspira să viseze", declară Edy Chereji, cofondator UNTOLD Universe.

Cum pot obține brățara de acces

Aceştia îşi vor putea ridica brăţara de acces în festival în baza unei dovezi (foaie matricolă, diplomă de Bacalaureat etc.), din zona de "Acreditări", la Sala Sporturilor Horia Demian din Cluj-Napoca începând cu prima zi a festivalului UNTOLD.

"Toţi cei care s-au înscris la examenul de bacalaureat, în sesiunea din vară, vor putea achiziţiona abonamentele la festivalul UNTOLD un preţ special, cu discount de 40 de euro până pe data de 30 iulie. Absolvenţii care doresc să fie răsplătiţi pentru performanţa lor, în cadrul campaniei, o pot face accesând https://untold.com/info/2b01b912-79cb-44d6-8c8e-7345ad419dfc.", se mai arată în comunicat.

UNTOLD, unul dintre cele mai mari festivaluri de muzică din lume, are loc între 8 şi 11 august în Cluj-Napoca. La ediţia de anul acesta au fost confirmaţi cei mai mari artişti şi DJ ai lumii: Sam Smith, Swedish House Mafia, Lenny Kravitz, Louis Tomlinson, Burna Boy, Tom Grennan, Solomun, Carl Cox, Fisher, Martin Garrix, Zerb şi mulţi alţii. 

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel