Fosta soție a lui CRBL face o glumă controversată la scurt timp după divorțul de acesta: "În căutare de soț"

Autorul articolului: Andreea Deaconescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Social
Sursa: CRBL, Facebook
Sursa: CRBL, Facebook

Fosta soție a lui CRBL, Elena Viscu, a stârnit din nou controverse pe rețelele de socializare, la doar o lună după ce ea și artistul au anunțat divorțul.

Blondina a postat un videoclip în care apare alături de o altă persoană, ținând în mână pancarte cu mesaje care au stârnit imediat curiozitatea internauților. Pe prima pancartă se putea citi "Suntem în căutare de", iar pe cartonul Elenei Viscu era continuat mesajul: "Soț mie".

@elena_viscu @IDigitalHub ♬ The Sound of Silence (CYRIL Remix) - Disturbed

Imaginile au stârnit imediat speculații cum că fosta soție a lui CRBL ar fi trecut deja peste divorț și ar fi pregătită pentru o nouă relație serioasă.

Totuși, suspiciunile au fost rapid spulberate de Elena, care a dezvăluit că totul a fost doar o glumă.

Blondina a întors pancarta, dezvăluind că mesajul complet era, de fapt, un anunț de angajare.

Glumă controversată sau nu, postarea Elenei Viscu a atras numeroase comentarii din partea internauților, mulți dintre ei criticând-o pentru lipsa de delicatețe, având în vedere că divorțul de CRBL a fost recent.

Deși CRBL a declarat recent că el și Elena Viscu au divorțat amiabil, fără scandaluri sau infidelități, gestul Elenei a stârnit totuși un val de controverse, demonstrând încă o dată tensiunile care persistă între cei doi.

„Noi ne-am promis acum 16 ani că, în momentul în care se va întâmpla să se stingă flacăra aia, să încercăm să o aprindem sau să vedem ce se întâmplă.  Nu e un motiv anume. Dar în momentul în care ajungi în punctul ăla și încerci, și faci toate demersurile și vezi că nu mai merge, atunci te pui la masă ca un adult și stai de vorbă despre subiect, și am hotărât amândoi de comun acord să facem acest pas. Și că poate de acasă nu pare așa, că la noi, în lume, divorțurile sunt doar despre înșelat, bătăi, sau alte lucruri. La noi nu a fost cazul ăsta. Noi nu facem parte din șablonul ăsta. Noi am fost doi oameni care am zis că decât să ajungem într-o zonă în care să ne batem joc de noi, sau de familia noastră mai bine comunicăm și luăm o decizie echilibrată”, a declarat CRBL, în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel