Elena Merișoreanu s-a întâlnit cu amanta soțului! Ce a ieșit? "Nebuno, de când te caut"

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews | Dată: 11 ian 2023, 13:14 | Categorie: Social
Elena Merișoreanu s-a întâlnit cu amanta soțului! Ce a ieșit? "Nebuno, de când te caut"
Elena Merișoreanu s-a întâlnit cu amanta soțului! Ce a ieșit? "Nebuno, de când te caut"

Elena Merișoreanu a vorbit despre un hop din căsnicia ei peste care a trecut cu ajutorul mamei sale.

"Dau cu ochii de ea, eu coboram cu liftul și ea tocmai să urce în lift. O iau în brațe și îi zic "Nebuno, de când te caut, se poate?Ți-am adus cadouri și tu nu vrei?" Ce o fii zis, că n-am aflat nimic, dar eu știam tot. Și am invitat-o la mine cu pretextul că i-am cumpărat niște cadouri. Ea știa casa mai bine ca mine.

Eu când am venit acasă am văzut că paharele de cristal și ceșcuțele din vitrină erau deranjate, am ochiul format, știam tot, dar mă rog, n-am zis nimic. În fine, vine la mine și i-am zis că a venit sora mea și mi-a adus carne de vițel, și că am făcut ciorbă, soțul meu era la muncă. Eram prietene, ca două surori. Am pus fața de masă în salon, pregătesc tot și mă făceam că vorbesc "Nu veni în bucătărie că sora mea nu vrea s-o vezi, nu e aranjată" și mi-a zis că bine,bine. Am început să pun în pahare, vorbeam și la un moment dat din vorbă în vorbă îmi zicea ea că lumea vorbește, și i-am zis "Ascultă fă, eu sunt cu sora mea aici, acasă, spune-mi ce s-a întâmplat că știu tot, dacă nu, te tranșez și te bag în sac." S-a albit la față, n-a mai putut să vorbească, a încremenit.

La un moment dat, foarte calculată s-a ridicat și mi-a spus "Știi ceva? Taie-mă, omoară-mă, da, așa este. Dacă nu aveam eu grijă de el, avea alta și aia ți-l lua, eu am avut grijă de el, ți-l las, nu-l iau, stai liniștită." Am luat-o în brațe, ne-am pupat, nici în ziua de azi nu l-am întrebat pe soțul meu ce s-a întâmplat. Avem aprope 50 de ani de căsnicie, nu discutăm subiectul acesta niciodată. Culmea, când ne întoarcem din Ardeal, ne oprim pe la ea, vorbim, dar faptul că ea a recunoscut, ce să mai zic? Să-ți spun ceva eu n-am fost neglijată în casă.

După toată treaba asta, m-am dus la țară să-i povestesc lui mama ce s-a întâmplat. Ce crezi că mi-a zis mama? "Vrei s[ divorțezi? Cu doi copii?Îți aduci aminte când vecina Mari croșeta un pulover frumos și ți-am făcut și eu ție să ai la fel ca ea, dar nu ți-am pus roz la floare și tu ai țipat și ai făcut ca toți dracii că vrei roz și l-am desfăcut pe tot? Așa e o căsnicie o clădești greu, dar o desfaci într-o clipă.", a declarat într-un podcast Elena Merișoreanu.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite