Elena Merișoreanu împlinește 76 de ani. Cum își va petrece artista ziua de naștere: „Nu știu mai mult”

Autorul articolului: Andreea Cercel |
Data publicării:
| Categorie: Social
Sursa foto: Elena Merișoreanu, Facebook
Sursa foto: Elena Merișoreanu, Facebook

Elena Merișoreanu are parte de o petrecere surpriză, de ziua sa de naștere de anul acesta. 

Elena Merișoreanu, una dintre cele mai cunoscute și iubite cântărețe de muzică populară de la noi din țară, își sărbătorește pe 5 noiembrie ziua de naștere. Solista împlinește vârsta de 76 de ani, motiv de bucurie pentru întreaga familie, care a pus la cale o petrecere surpriză pentru aceasta. 

„Mă simt foarte bine, îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru anii pe care mi i-a dat, Îi mulțumesc pentru tot ce am. Mă iubește Dumnezeu, publicul, iar familia îmi este aproape. Încă nu știu cum petrec, îmi fac surpriză copiii și nepoții, soțul, habar nu am ce vom face. Mi-au spus ca mâine, după ora 17:00 să nu-mi mai fac niciun program. Nu știu mai mult, dacă e surpriză.”, a declarat Elena Merișoreanu, în exclusivitate pentru Spectacola

Cât despre dorințe, Elena Merișoreanu spune că nu mai este nimic ce și-ar putea dori, motiv pentru care, anul acesta, alege doar să mulțumească pentru cele primite până acum. 

„Nu îi mai cer nimic lui Dumnezeu, pentru că mi-a dat prea mult și sănătate mi-a dat prea multă, iar eu nu am prețuit-o cu a trebuit. Așa este, când ești tânăr, fugi de colo, colo. Nu-mi mai trebuie nimic, vreau să mă bucur de ceea ce am, de copii, nepoți și să dea Dumnezeu să fie pace pe pământ, iar tinerii să se bucure de fiecare zi frumoasă și de ceea ce se întâmplă în viață.”, a mai declarat îndrăgita artistă.

Cel mai mare regret al Elenei Merișoreanu

Artista are însă și un regret. Elena Merișoreanu și-ar fi dorit să profite mai mult de prezența părinților săi, care, din păcate, astăzi nu se mai află printre noi, Aceasta a plecat de acasă de la vârste fragede, motiv pentru care nu a profitat din plin de prezența celor care i-au dat naștere

„Trecutul nu are viitor, iar vârsta e doar o cifră. Dacă ar fi să mă întorc în timp, m-aș întoarce acasă, să stau cu părinții mei, să fie în viață. Eu am plecat foarte de mică acasă, la 16 ani, și nu m-am bucurat întru totul de părinții mei.”, a mai spus Elena Merișoreanu, pentru sursa citată. 

Ce meserie ar fi practicat artista, dacă nu ar fi avut succes în muzică

„Eu când eram la țară, tata când a auzit că vreau să plec la București, să mă fac cântăreață, nu a fost de acord. El voia să termin Școala pedagogică și voia să mă fac învățătoare sau educatoare. Și mie la un moment dat îmi surâdea ideea, dar nu cred că m-aș fi văzut în altă meserie. Asta mi-a plăcut, chiar dacă este o muncă destul de grea. Cred că cea mai frumoasă perioadă din viața mea e acum, mai ales că în pandemie am petrecut mai mult timp cu toată familia mea.”, a mai spus ea. 

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel