Elena Merișoreanu are probleme de sănătate: ”Vreau să mă operez la picior în maxim 10 zile”

Autorul articolului: Andreea Cercel |
Data publicării:
| Categorie: Social
Sursa foto: Elena Merișoreanu, Facebook
Sursa foto: Elena Merișoreanu, Facebook

Elena Merișoreanu a vorbit despre problemele de sănătate cu care se confruntă.

Elena Merișoreanu a dezvăluit în cadrul unui interviu faptul că nu trece prin cea mai bună perioadă, din cauza problemelor de sănătate care nu prea îi mai dau pace. Vedeta a mărturisit, de asemenea, și care este motivul pentru care nu poate cântă pe litoral.

”Nu mă duc pe litoral, pentru că eu am fost operată cu ani în urmă pe tiroidă și chiar nu am voie să stau la soare. Și să mă duc să stau în casă mai bine mă duc la munte. Am umblat toată planeta asta, în toate colțurile lumii am fost, dar o țară mai frumoasă ca la noi nu găsești. Avem munte, avem mare. Am fost la Bușteni, am avut un eveniment acolo și eram cazată la o familie la etajul 4. Cât de frumos se văd munții, pădurile. Și copiii mei și nepoții pleacă în străinătate și nu-și cunosc țara. Ce-i drept că prețurile sunt mult mai mari la noi în țară, dar eu nu aș mai pleca. Dacă vreau să mă duc la munte mă duc la sora mea în Ardeal, dacă vreau să stau la Vâlcea avem și acolo o casă, că soțul e de acolo. Avem toate condițiile. Astea sunt singurele locuri unde m-aș duce. Și pe Valea Prahovei, sunt îndrăgostită de locul ăla.

Țările străine le-am vizitat și am stat atât de mult în ele, încât nu mai vreau să le văd. Am văzut America de Nord și Sud, am văzut Africa de Nord și Sud, în Asia, peste tot am fost. Nu mai vorbesc de Europa.”, a dezvăluit Elena Merișoreanu pentru Spectacola.

Elena Merișoreanu se pregătește să se opereze

Elena Merișoreanu este operată la un picior, iar acum artista se pregătește să îl opereze și pe celălalt. Chiar dacă a amânat această intervenție foarte mult timp, interpreta de muzică populară spune că este cazul să pună sănătatea pe primul plan și să-și ia puțin timp liber pentru a se relaxa.

”Eu am evenimente până se lasă secul de Crăciun, dar vreau să mă operez la picior și cu ocazia asta stau și eu puțin. Trebuia de mult timp să mă operez, dar acum chiar sunt hotărâtă, pentru că chiar nu mai am cartilagiu deloc la picior și cred că în maxim 10 zile mă voi opera. Este o operație ușoară, avem medici atât de buni, nu are rost să mergem în străinătate. Eu am fost la San Diego și acolo am întâlnit un medic de la Cluj și mi-a spus: ”Ești româncă? Păi ce cauți aici, măi fată, când la noi în țară.. du-te acolo că e cel mai mare ortoped.” Așa că mă duc la dânsul, mă operează și mă mai relaxez și eu, eu nu duc lipsă de nimic la ora actuală.

Recuperarea de 3 luni de zile. Am evenimente luate, dar o să le anulez, e mai importantă sănătatea decât banii.”, a mai spus Elena Merișoreanu pentru Spectacola.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel