Elena Cristian: Am crezut că e președintele Iohannis/Sper ca robotul Ion să nu-și dea demisia

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Elena Cristian: Am crezut că e președintele Iohannis/Sper ca robotul Ion să nu-și dea demisia
EXCLUSIV
Elena Cristian: Am crezut că e președintele Iohannis/Sper ca robotul Ion să nu-și dea demisia

Premierul Ciucă și-a luat consilier onorific. Însă nu unul obișnuit, de azi robotul ION o să fie mâna dreaptă a lui Nicolae Ciucă.

Elena Cristian l-a confundat pe robotul ION cu președintele Klaus Iohannis

"Cand l-am auzit vorbind pe Ion am crezut că e președintele Iohannis, același timbru, aceeași rapiditate în vorbire. Ce m-a dezorientat a fost entuziasmul și dorința de a-i cunoaște pe români. E clar, nu e președintele Iohannis! Revenind la rolul lui Ion în viețile noastre, cred că deja începe să-și facă simtiță prezența. Eu, spre exemplu râd copios de fiecare dată când văd secvențele cu premierul Ionel și robotul Ion. Sper însă ca robotul Ion să nu-și dea demisia când va realiza că problemele românilor transmise către el vor rămâne nerezolvate.

"Autostrăzile se dărâmă mai repede decât se construiesc"

Ok, inteligența artificială este viitorul, dar într-o țară în care autostrăzile se dărâmă mai repede decât se construiesc, unde digitalizarea este o poveste de adormit alegătorii, unde progresul este în regres continuu, bietul Ion pare o sperietoare în lanul de porumb", a spus Elena Cristian.

Premierul Ciucă ni l-a prezentat pe ION.

”Este un proiect care va primi rolul de consilier onorific al premierului și apreciez că rolul lui este să ne ajute pe noi să putem să-i ajutăm mai bine pe cetățenii români, informând Guvernul României în timp real despre propunerile, problemele și dorințele românilor. Este o inițiativă a unor cercetători și profesori români, eu le spun că sunt cei mai buni cercetători și profesori români din domeniu, care nu au vrut altceva prin acest proiect decât să dea o voce românilor.

Proiectul ION reprezintă un sistem care folosește inteligență artificială pentru a capta rapid și automat părerile, opiniile românilor, doleanțele lor, folosind informațiile disponibile în spațiul public. Doresc să subliniez că, pentru mine, acest demers reprezintă un motiv de bucurie pentru că este al cercetătorilor, al profesorilor de top din domeniu, al firmelor și companiilor din domeniu, toate fiind conduse de cetățeni români, deci este un proiect românesc 100%. Îi va ajuta pe românia să fie auziți mai bine și-n fiecare zi”, a declarat Nicolae Ciucă.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel