Eiza González sare în apărarea lui Jennifer Lopez după anularea turneului

Autorul articolului: Andreea Deaconescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Social
Sursa: captură Youtube E! News
Sursa: captură Youtube E! News

Eiza González își arată susținerea pentru Jennifer Lopez după ce cântăreața a anunțat anularea turneului.

Actrița și cântăreața mexicană a postat pe Instagram Story: „Trebuie să spun că nivelul de intimidare la care a fost supusă această femeie în ultimele luni este incredibil de deranjant și sfâșietor”.

„Cum poți să te plângi că cineva e crud în timp ce tu te bucuri să fii la fel de crud față de el/ea?”, a adăugat ea. „Oamenii sunt oameni, greșesc și unii trec prin situații personale grele, în timp ce trebuie să fie mereu perfecți în ochii publicului”, a mai spus aceasta.

„Lumea e un loc destul de complicat. Cel mai bun lucru pe care îl putem face acum este să fim amabili. Nu avem nicio idee prin ce trec ceilalți”, a continuat actrița din „The 3 Body Problem”.

González a sărit în apărarea lui JLo în aceeași zi în care anularea turneului „This Is Me… Live” a fost anunțată oficial prin Live Nation și printr-o scrisoare către fani. Acesta urma să fie primul concert al lui JLo în cinci ani.

Anularea vine pe fondul unor zvonuri despre vânzări slabe de bilete și probleme în căsnicia actriței cu Ben Affleck. „Jennifer își ia o pauză pentru a fi alături de copiii săi, familie și prieteni apropiați”, se arată în anunț.

Unii fani o critică pe Lopez pentru că nu a reușit să repete succesul turneului „Eras” al lui Taylor Swift.

Lopez și Affleck nu au comentat încă public pe marginea zvonurilor despre căsnicia lor, potrivit Music News.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel