Educația pe care le-o oferă Ozana Barabancea copiilor ei: „I-am învățat câ am putut, i-am luat de mână și i-am dus la închisorile comuniste”

Autorul articolului: Andreea Cercel |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Social

Ozana Barabancea vorbește despre cât de importantă e România pentru ea.

Ozana Barabancea și-a pierdut mama la vârsta de 14 ani, când o adolescentă are cea mai mare nevoie de partea maternă în viața sa. Tocmai din această cauză, vedeta și-a dorit să aibă o relație extrem de strânsă cu cei doi copii ai săi și să le fie acestora atât confident, cât și cel mai mare critic, lucru care i-a și reușit, povestește artista. Mai mult, vedeta spune că a primit chiar și o lecție importantă din partea celei care i-a dat viață, lecție după care s-a ghidat toată viață și le-a expus-o și copiilor săi.

„Nu știu dacă le-am insuflat-o, dar le-am povestit despre asta. Mama mea îmi spunea „Să nu calci pe cadavre”. Nu am înțeles eu mult timp ce înseamnă asta, după care m-a explicat sora mea. Să nu calci pe suferința altora, dacă vezi că oamenii suferă, fă ceva să le alini inima. Asta am învățat de la mama mea, și să fiu cochetă, mama purta pălărie, mi-au rămas multe pălării de la ea, era o femeie foarte elegantă tot timpul, aranjată, machiată, pe vremuri nu erau operații, era foarte îngrijită. Țin minte că avea numai o cremă și tot timpul avea tenul impecabil.”, a declarat Ozana Barabancea în cadrul emisiunii Oracolul Vedetelor, de la Spectacola și DC News.

Își ajută copii să descopere România

Ozana Barabancea își iubește țara natală extrem de mult, pe care nu ar da-o pe nicio altă destinație din lume. Astfel, vedeta spune că și-a învățat încă de mici și copiii să prețuiască România, dar și să-i descopere istoria fascinantă. Din acest motiv, solista i-a purtat pe cei doi prin multe zone din România cu o semnificație profundă pentru strămoșii noștri.

„I-am învățat cât am putut. I-am luat de mână și i-am dus la Râmnicul Sărat, la închisorile comuniste, am avut și un ghid, un profesor de istorie, a fost o zi în care am renăscut, văzând acele locuri pline de încărcătură. Mi-am dat seama cât de frumoasă e România. Eu știu că toți cei care vin la noi se îndrăgostesc, dar să păstrăm distanța, nu ne cotropiți, lăsați-ne în pace.”, a continuat artista.

Cum celebrează Ozana Barabancea Ziua Națională

Și, pentru că nu putea trece cu vedera pur și simplu Ziua Națională a României, Ozana Barabancea va pune în scenă pe 1 Decembrie un spectacol senzațional, dedicat tuturor iubitorilor de patrie.

„În momentul în care reciți sau cânți muzică patriotică și conștientizezi versurile, se naște în tine identitatea națională, identitatea românească. Trebuie să recunosc că această solemnitate este foarte bine venite în aceste vremuri de jale, în care uităm cine suntem. Așa m-am gândit să aduc și eu ce pot și am alcătuit un buchet din pese strict patriotice și altele cu tematică religioasă”, ne mai spune Ozana Barabancea în cadrul emisiunii.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel