Ed Sheeran nu va lansa muzică nouă în acest an

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri
Ed Sheeran - Foto: captura Youtube Ed Sheeran - American Town
Ed Sheeran - Foto: captura Youtube Ed Sheeran - American Town

Ed Sheeran a explicat că nu va lansa muzică nouă în acest an.

Artistul și compozitorul a dezvăluit că se concentrează pe turneul său și că nu are planuri de a lansa muzică nouă în acest an.

În timpul unei apariții la Gala Fundației Dodgers din Los Angeles, care a avut loc joi la Dodgers Stadium, Ed a declarat pentru People că lucrează la muzică nouă, dar că aceasta nu va fi lansată în următoarea perioadă.

„Nu va apărea nimic anul acesta”, a explicat el referitor la muzica nouă. „Mă bucur să fiu în turneu. Anul trecut am lansat două albume în timpul turneului și este destul de solicitant să fii în turneu și să lansezi albume. Deci, am creat muzică nouă și o voi păstra pentru o perioadă.”

În luna mai a anului trecut, artistul și-a lansat cel de-al șaselea album de studio, intitulat "Subtract". Patru luni mai târziu, în septembrie, a surprins publicul cu un alt album, intitulat "Autumn Variations".

La vârsta de 33 de ani, Ed se află în prezent într-un amplu turneu în Statele Unite în cadrul "Mathematics Tour", care include 117 date. Turneul a debutat în aprilie 2022 și se va încheia în luna septembrie a acestui an.

În altă parte a interviului, autorul hitului "Eyes Closed" a dezvăluit că fiicele sale, Lyra Antarctica, în vârstă de trei ani, și Jupiter, în vârstă de doi ani, sunt fani ai muzicii sale.

"Da, desigur, desigur", a răspuns Ed când a fost întrebat dacă copiii săi îi ascultă muzica. "În special piesele mele noi, pentru că nu prea mai ascultăm melodiile mele mai vechi în casă".

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel