Ed Sheeran lansează o ediție specială aniversară de 10 ani a celui de-al doilea album de studio al său

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Sursa: Facebook, Ed Sheeran
Sursa: Facebook, Ed Sheeran

Superstarul mondial Ed Sheeran a lansat astăzi o ediție specială aniversară de 10 ani a celui de-al doilea album de studio al său, "x". Ediția "x (10th Anniversary Edition)" marchează un deceniu de la lansarea inițială din 2014 și este disponibilă în mai multe formate, inclusiv EcoRecord, un nou format LP mai prietenos cu mediul.

Lansat în 2014, albumul "x" a reprezentat un punct de cotitură în cariera lui Sheeran, propulsându-l pe scena globală. Cu vânzări de peste 22 de milioane de copii la nivel mondial, albumul a inclus hituri precum "Don't", "Sing", "Photograph" și "Thinking Out Loud".

Noua ediție aniversară include, pe lângă piesele originale, nouă piese bonus care nu au fost niciodată lansate pe vinil, printre care "I See Fire" și "All of the Stars", din coloanele sonore ale filmelor "The Hobbit: The Desolation of Smaug" și "The Fault in Our Stars".

Pentru a marca această aniversare, luna trecută, Ed Sheeran a susținut un concert special, sold-out, la Barclays Center din Brooklyn, SUA. În cadrul acestui eveniment unic, el a interpretat întregul album "x", inclusiv multe dintre melodii pentru prima dată live.

Ed Sheeran, un artist definitoriu cu aproape 200 de milioane de discuri vândute la nivel global, continuă să își consolideze statutul de superstar internațional. După ce a cucerit America de Nord cu turneul său record "Mathematics Tour", Sheeran a extins recent acest turneu de succes în Asia de Sud-Est, Emiratele Arabe Unite și India, doborând noi recorduri și scriind pagini de istorie în industria muzicală.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite




pixel