Ed Sheeran își schimbă cariera? Lecția pentru elevii din Brighton

Autorul articolului: Andreea Deaconescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Social
Sursa: Facebook, Ed Sheeran
Sursa: Facebook, Ed Sheeran

Ed Sheeran a oferit o surpriză de neuitat elevilor de la o școală primară din Brighton, interpretându-le melodii live.

Săptămâna trecută, câștigătorul premiului Grammy a fost invitat special la o școală primară și grădiniță din East Sussex. Acolo, Ed Sheeran a susținut un concert, cântând inclusiv mega-hitul „Perfect”, urmat de o sesiune de întrebări și răspunsuri motivațională cu elevii, potrivit Music News.

Artistul a donat, de asemenea, școlii, mai multe dintre chitarele sale. Vizita a fost organizată de Create Music – Centrul de Muzică, o organizație care „transformă vieți oferindu-le copiilor, tinerilor și adulților darul muzicii pe viață”. Superstarul de 33 de ani le-a oferit elevilor un sfat înțelept: nu vă lăsați descurajați de școală dacă nu vă încadrați perfect în așteptările vieții academice.

„Mesajul principal al lui Ed a fost să nu se deziluzioneze copiii dacă nu se potrivesc complet așteptărilor vieții academice. Nu lăsați asta să vă împiedice să urmați lucrurile pe care le iubiți și să le transformați în cariera voastră. Găsiți inspirație la alții din industrie și munciți și mai mult decât ei pentru a deveni cei mai buni”, a declarat Sadie Avard, fotograf.

Peter Chivers, directorul Create Music, a declarat: „Ed împărtășește convingerea noastră că viețile pot fi transformate de puterea muzicii. Suntem extrem de recunoscători pentru sprijinul său și pentru donația generoasă de instrumente pentru a ajuta alți muzicieni în devenire”.

Liderul topurilor muzicale este pasionat de susținerea tinerilor și a educației lor creative. Anterior, Ed a donat 1 milion de lire sterline departamentului de artă de la fosta sa școală.

Artistul hitului „Shape of You” a discutat anterior despre averea sa impresionantă și a insistat că își dorește mereu să dea înapoi comunității.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel