Cele mai noi articole
Instagram Radiodcnews Pagina de Facebook
Știri de interes
Lord of the Dance │ FOTO: Lord of the Dance / TJK Live
Lord of the Dance vine în România.
Taylor Swift / Foto: Eva Rinaldi / Flickr
Cel mai nou album al cântăreţei Taylor Swift, ''The Tortured Poets Department'', a devenit primul album din istoria Spotify care a depăşit 300 de milioane de difuzări într-o singură zi, informează DPA.
foto: Freepik
Iată cum îți ajuți pisica dacă nu o gonești de la geam atunci când vine să se uite afară sau când îi pui clipuri cu păsări pe televizor!
foto: Pexels
Iată care sunt cele mai bune ceaiuri pentru situațiile în care ajungi la burnout, cel mai probabil după un episod de suprasolicitare intelectuală.
foto: Freepik
Iată de ce e bine să răsfoiești o carte înainte să adormi!
Captura Instagram
Victoria Beckham a declarat că petrecerea de 50 de ani a fost "cea mai bună noapte din toate timpurile", după ce a cântat sâmbătă alături de colegele ei din trupa Spice Girls.
Sursă foto: Freepik
Nucile au o multitudine de efecte benefice asupra organismului nostru, inclusiv proprietăți antioxidante și antiinflamatorii.
Foto: Pexels @Polina Tankilevitch
Cercetători din Ţările de Jos au raportat cazul unei infectări extrem de prelungite cu COVID-19 la un bărbat care a decedat anul trecut şi au avertizat în legătură cu apariţia unor variante mai periculoase ale coronavirusului, informează DPA.
FOTO: Captura video YouTube@ Queen Official
Freddie Mercury are cea mai bună voce rock din istoria muzicii.
FOTO: Freepik @EyeEm
Franţa testează Inteligenţa Artificială (AI) bazată pe supraveghere video în weekend, care ar putea fi folosită şi la Jocurile Olimpice de vară de la Paris, relatează vineri dpa.
Foto: Pexels.com
Vreme rea în aprilie. A fost emis Cod Galben de ninsori abundente. 
foto pexels
Un program criticat de organizațiile de libertăți civile a fost prelungit de SUA. Prin acesta, se prelungește supravegherea electronică şi telefonică în străinătate. 
FOTO: freepik @cofentist_tm
Camera Reprezentanţilor a adoptat sâmbătă un proiect de lege care lansează un ultimatum către TikTok, ce prevede interzicerea aplicaţiei în Statele Unite, cu excepţia cazului în care reţeaua de socializare întrerupe legăturile cu compania-mamă ByteDance şi, în sens mai larg, cu China, potrivit...
Sforăitul și sănătatea cavității bucale: O problemă mai serioasă decât credeți/Freepik
La un moment dat în viață, majoritatea oamenilor sforăie, fie din cauza unei răceli sau a unei afecțiuni care le afectează capacitatea de a respira pe nas.
Foto: Pixabay
Un ucrainean aflat pe munte de 3 zile este căutat de salvamontiştii şi poliţiştii de frontieră.
foto: Freepik
Cât de sănătos este să nu mâncăm seara înainte de culcare?
Țiriac a anunțat că și-a trecut în testament și copiii din flori: Din cei 33 de copii ai mei, doar 3 sunt legitimi și au numele meu
Ion Țiriac spune că ar investi la Dinamo alături de Mircea Lucescu, dar doar la nivel de juniori. Acesta s-a plâns și de birocrația din România. 
foto: Freepik
Sunt "în stare" animalele să asculte muzică precum oamenii?
FOTO: captura video YouTube @Watch Now
Cele cinci fete ”picante”, întâlnire la ceas aniversar.
Cântăreața Mandisa, câștigătoare a premiului Grammy, a murit la vârsta de 47 de ani.
Sursa Foto: Agerpres
Arsenal Londra a urcat pe primul loc, pentru moment, în clasamentul Premier League după victoria de sâmbătă seara cu 2-0, obținută în deplasare împotriva echipei Wolverhampton, în etapa 34 a campionatului.
Foto: Pixabay
Afganistan este lovit din nou de inundații.
Foto: Facebook Adrian Kreiner
Alina Gorghiu, ministrul Justiției, a anunțat că cel de-al doilea suspect în dosarul uciderii lui Adrian Kreiner va fi extrădat din Irlanda.
Foto: Blomst - Pixabay
Tesla Inc a scăzut prețurile în China și SUA, piețele sale principale, după ce vânzările trimestriale de vehicule electrice (EV) sub așteptări au dus la creșterea stocurilor.
Sursa Foto: FreePik
Ministerul rus al Apărării vrea să facă un centru de dezvoltare a dronelor.


DC Media Group Audience


pixel