Echipa de filmare a serialului "The Crown", dezgustată de scena morții Dianei

Stella Soare |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Prințesa Diana
Prințesa Diana

Cel de-al șaselea sezon al serialului "The Crown", care va fi lansat pe Netflix pe 16 noiembrie, a prezentat moartea prințesei Diana.

Deși s-a scris deja mult despre acest subiect, în timpul filmărilor se pare că au apărut dezacorduri și în spatele scenei. O sursă a declarat pentru ziarul britanic The Sun că echipa a fost "dezgustată" de anumite scene.

Unii membri ai echipei au spus că moartea Dianei va fi puternic dramatizată în ultimul sezon al serialului de succes de pe Netflix.

Elizabeth Debicki, actrița care o interpretează pe ecran pe Prințesa de Wales, este arătată într-un sicriu deschis. A fost filmată chiar o scenă în care medicii încearcă să o salveze într-o cameră de spital acoperită de sânge. "Prinții William și Harry nu și-au văzut niciodată mama fără viață într-un sicriu și nici nu ar trebui să o vadă vreodată", au spus membrii echipei de filmare. "Nici publicul nu ar trebui să o vadă astfel niciodată".

Cu toate acestea, un membru al echipei de producției a neagat toate aceste afirmații. "Nimeni nu are o problemă cu asta". "Toată lumea a fost mulțumită de producție, care a fost respectuoasă și atentă".

În trecut, regizorii au omis uneori anumite scene considerate prea controversate. Rămâne de văzut dacă vor face acest lucru și de data aceasta.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel