Eagles împreună cu Vince Gill anunță noi concerte pentru turneul Hotel California 2023

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Eagles împreună cu Vince Gill anunță noi concerte pentru turneul Hotel California 2023 / Foto cu caracter ilustrativ: Pexels
Eagles împreună cu Vince Gill anunță noi concerte pentru turneul Hotel California 2023 / Foto cu caracter ilustrativ: Pexels

Grupul a adăugat spectacole în Tennessee, Florida, New Jersey și nu numai.

În cadrul turneului, trupa va cânta integral albumul "Hotel California" din 1976 - care include piese clasice precum piesa care dă titlul albumului, precum și "Life in the Fast Lane" și "New Kid in Town" -, plus o selecție de alte mari hituri ale trupei Eagles.

Noile concerte vor avea loc în Knoxville, Tennessee; Jacksonville și Tampa, Florida; Columbia, S.C.; Greensboro, N.C.; și Newark, N.J. Un număr limitat de pachete VIP vor fi puse în vânzare pe 12 ianuarie, în timp ce biletele vor fi puse în vânzare pe 13 ianuarie.

Turneul se lansează pe 19 februarie în Portland, Oregon, și se încheie pe 7 aprilie la Newark. Grupul are și un concert înainte de lansarea turneului, cu un spectacol pe 17 februarie în Lincoln, California.

Gill, membru al Country Music Hall of Fame, a început să cânte cu Eagles în 2017, alăturându-se grupului alături de Deacon Frey, fiul regretatului chitarist al Eagles, Glenn Frey, care a murit în 2016. Primele reprezentații ale lui Gill cu trupa au fost o pereche de festivaluri bicoastale, Classic West și Classic East, în 2017. Deacon Frey a părăsit formația în turneu anul trecut.

Hotel California a fost certificat de 26 de ori multiplatină de către Recording Industry Association of America și a adus trupei două dintre cele șase premii Grammy, pentru discul anului ("Hotel California") și cel mai bun aranjament pentru voci ("New Kid in Town"). Trupa, care s-a format în 1971, a fost inclusă în Rock & Roll Hall of Fame în 1998 și a primit premiul Kennedy Center Honors în 2016.

De asemenea, grupul a avut succes și a avut o influență clară asupra genului de muzică country, "Lyin' Eyes" (cântată și co-scrisă de Frey) devenind un hit de top 10 în topul Billboard Hot Country Singles în 1975. De asemenea, au obținut patru nominalizări la premiile Country Music Association pentru grupul vocal al anului (1976, 1977, 2008 și 2009), în timp ce albumul tribut Common Thread din 1993: The Songs of the Eagles (cu Gill interpretând piesa "I Can't Tell You Why") a câștigat premiul pentru albumul anului la CMA Awards în 1994. Grupul a câștigat, de asemenea, un premiu Grammy în 2008 pentru cea mai bună interpretare country a unui duo sau grup cu voce, pentru "How Long".

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eagles (@eagles)

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel