Ea este noua iubită a lui The Weeknd

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Ea este noua iubită a lui The Weeknd
Ea este noua iubită a lui The Weeknd

The Weeknd și-a găsit liniștea în brațele unei alte femei, după ce a avut o relație de mai mulți ani cu modelul Bella Hadid, și s-a întâlnit pentru câteva luni cu actrița și cântăreața Selena Gomez. Abel Tesfaye nu-și mai ascunde sentimentele și se afișează cu noua sa parteneră. 

Cei doi au fost surprinși de fotoreporteri în Los Angeles, după ce au participat la o petrecere cu mai mulți prieteni. Paparazzii i-au fotografiat din toate unghiurile atunci când au părăsit localul dimineața devreme. The Weeknd, în vârstă de 33 de ani, și iubita sa Simi Khadra, în vârstă de 30 de ani, s-au ținut în brațe și au părut extrem de îndrăgostiți, în timp ce părăseau împreună localul unde a avut loc petrecerea. 

Simi, care lucrează ca DJ și are o afacere online cu sora ei geamănă, Haze, a avut un look elegant, purtând un pulover lung și negru, pe care l-a asortat cu o pereche de cizme negre. În același timp, Abel a optat pentru o pereche de pantaloni negri, un tricou închis la culoare și o jachetă din piele. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Simi & Haze (@simihaze)

Simi este cunoscută în mediul online, mai ales pentru afacerea pe care o are împreună cu sora ei geamănă, Haze. Cele două au fondat brandul SimiHaze Beauty, care include produse de îngrijire și înfrumusețare pentru față, buze, ochi și piele. 

Se pare că The Weeknd petrece cât mai mult timp cu iubita sa, înainte de a pleca în turneul din Europa, care începe pe 6 iunie cu prima locație, Portugalia. 

„Mi-e dor de tine... vara asta aparține Europei XO”, a scris artistul pe rețelele de socializare în urmă cu o săptămână. 

Artistul va concerta va aceasta în Amsterdam, Irlanda, Londra, Italia, Franța și Spania, Germania, Polonia, Estonia și Praga.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel