Dwayne Johnson revine pe marile ecrane într-un nou film din seria "Fast & Furious"

radiodcnews Team |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Filmare. Foto: Pexels.com
Filmare. Foto: Pexels.com

"The Rock" a făcut anunţul printr-o postare pe Twitter.

"Hobbs se întoarce în franciza 'Fast & Furious'", a dezvăluit Dwayne Johnson într-un mesaj video pe care l-a realizat în timp ce se afla în Hawaii.

"Următorul film 'Fast & Furious' în care îl veţi vedea pe legendarul poliţist va fi un film al lui Hobbs, care va servi ca un nou şi proaspăt capitol pentru 'Fast X: Part II'", a scris Dwayne "The Rock" Johnson pe Twitter.

Franciza "Fast & Furious" a generat peste 7 miliarde de dolari în încasări la nivel mondial, clasându-se pe locul al cincilea în topul celor mai profitabile francize cinematografice din istorie.

Ultimul film din serie, "Fast X", în care Vin Diesel și Jason Momoa au rolurile principale, a avut premiera în luna trecută și a obținut cea de-a doua cea mai mare lansare din punct de vedere financiar în acest an, fiind întrecut doar de "The Super Mario Bros. Movie" produs de studioul Universal. Până în prezent, "Fast X" a acumulat încasări de peste 550 de milioane de dolari în întreaga lume.

Dwayne Johnson s-a împăcat cu Vin Diesel 

Dwayne Johnson a menționat că în vara trecută el și Vin Diesel au decis să depășească neînțelegerile dintre ei. Vor juca în continuare aceste roluri principale cu un sentiment de fraternitate și hotărâre, având întotdeauna grijă de franciză, personaje și de fani pe care îi iubesc atât de mult, a dezvăluit "The Rock".

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel