Dwayne Johnson a vorbit despre lupta sa cu depresia

radiodcnews Team |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Dwayne Johnson
Dwayne Johnson

Dwayne Johnson a vorbit pentru prima oară despre lupta sa cu depresia de-a lungul anilor, scrie AS USA.

Johnson a explicat că a intrat pentru prima dată în depresie în timp ce era student la Universitatea din Miami după o accidentare la umăr care i-a întrerupt cariera de în fotbalul american.

"Prima mea luptă cu depresia a fost acolo, în Miami. Nu mai vroiam să merg la școală, eram gata să plec. Nu am luat niciun examen intermediar și am plecat pur și simplu", a spus el.

"Dar ceea ce este interesant este că la acea vreme nu știam care e problema. Nu știam ce este sănătatea mintală, nu știam ce este depresia. Știam doar că nu voiam să mai fiu acolo".

Multiplele întâlniri ale lui Johnson cu depresia

A doua ”întâlnire” a actorului cu depresia a avut loc în 2007, după divorțul de fosta soție Dany Garcia.

"Ani mai târziu, prin 2017 sau cam așa ceva, am trecut din nou prin asta. Din fericire, am avut câțiva prieteni pe care mă puteam sprijini și am putu să le spun că nu mi-e bine”, a povestit Dwayne ”The Rock” Johnson.

Vindecare și recuperare

Vineri, Johnson a transmis un mesaj despre sănătatea mintală pe Instagram-ul său.

"Am muncit din greu de-a lungul anilor pentru a dobândi instrumentele emoționale pentru a trece prin orice durere mentală care ar putea veni să mă testeze", a scris el. "Dar, cu ani în urmă, nu știam ce înseamnă lupta pentru sănătate mintală.

”Ca bărbați, nu vorbeam despre asta. Am mers mai departe. Nu este sănătos, dar este tot ce știam. Dacă treci prin probleme care se transformă în iad mental, cel mai important lucru pe care îl poți face este să vorbești cu cineva”, a spus actorul și a continuat: ”Nu poate fi reparată starea mentală dacă păstrezi durerea în tine. Să ai curajul de a vorbi cu cineva despre problema ta este superputerea ta. Mi-am pierdut doi prieteni care s-au sinucis”, a mai spus Johnson.

"Vorbește cu cineva. În ciuda modului în care te simți, nu ești niciodată singur”, a mai îndemnat The Rock.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel