Dupa un concert ADDA a vrut sa se lase de muzica. Ce s-a întâmplat acolo

Autorul articolului: Mihai Preda |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Social
Sursa foto: Adda, Instagram
Sursa foto: Adda, Instagram

În piesa Lupii, interpretată de ADDA există un dezacord în versurile ”Și zic: ieși afară, măi ciobane, că ne dă lupii târcoale”. Artista a explicat în podcast la Teo Trandafir de ce există acest dezacord dar și cum a gestionat problema haterilor.

ADDA: ”Am vrut să păstrez limbajul autentic al țăranului român și mi-am luat hate pe treaba asta. După ce am scris piesa asta, am vrut să mă las de muzică.

Am avut un moment în 2015 de hate maxim pentru câteva kg pe care le-am luat în plus și pentru că la un eveniment mare am avut o problemă cu casca și nu m-am auzit tot concertul. Eram la Sibiu, într-o piață pătrată, e ciudată acustica și din cauza publicului nu mi-am auzit tonalitatea și am cântat-o mai jos. Măcar am cântat-o la fel de la început până la final. 

A fost ceva rău de tot, am apărut în ”Top Rușinică”, greii muzicii românești m-au desființat în presă. S-a simțit de parcă m-a fi pus în mijlocul pieței și ar fi aruncat cu pietre în mine, verbal. Eu cred că mulți nu m-au suportat după ”Nu plânge ana” pentru că am zis unele lucruri care nu s-au mai zis în muzica românească. 

M-au așteptat să gafez ca să-mi ”dea la gioale”. A fost ceva rău de tot.

În perioada respectivă lansasem și o piesă cu buget mare pe care speram să mi-l acopăr din concerte. Piesa Vin Sec a avut un clip extraordinar de scump, realizat de 3 case de producție. Și eu ca să-mi plătesc partea m-am bazat că piesa o să fie hit, pentru că toată lumea îmi zisese astfel. N-a fost hit, a fost un fâs și am pierdut foarte mulți bani. A trebuit tot anul respectiv să adun bani din concerte ca să-mi acopăr datoria. 

Eram și cu casa în construcție, a fost greu...

Și într-o seară, în pat mi-am zis, ”să mă audă de sus din cer/ că mă îndrept spre nicăieri/ dă-mi putere să mai cânt/ să nu mai curgă lacrimi pe pământ.” Asta e fix part C din piesa ”Lupii”. Apoi au venit restul versurilor, ”într-o poieniță cu mult verde și soare” - evenimentul avea tematică verde. ”Oile au rămas singure în poveste” adică artiștii, ”ieși afară măi ciobane că ne dau lupii târcoale” - ajută-ne Dumnezeu că haterii vor să ne distrugă. Despre asta e vorba în lupii, nu e politic, nu e despre țară”, a adăugat artista.

Youtube video image

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel