După mai bine de 20 de ani, încă un ucigaș al lui Jam Master Jay, arestat la New York

radiodcnews Team |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Membrii trupei Run DMC: Rev. Run, Master Jay și Darryl Matthews McDanielsy
Membrii trupei Run DMC: Rev. Run, Master Jay și Darryl Matthews McDanielsy

Un al treilea bărbat a fost acuzat de uciderea lui Jam Master Jay, unul dintre membrii formaţiei de hip-hop Run-DMC, au confirmat procurorii din New York, relatează BBC.

Jay Bryant, în vârstă de 49 de ani, din Queens, care se afla deja în arest pentru acuzaţii federale de trafic de droguri fără legătură cu acest caz, neagă acuzaţiile.

În 2020, alţi doi bărbaţi, Ronald Washington şi Karl Jordan Jr, au fost acuzaţi de uciderea lui Jam Master Jay. Aceştia au pledat anterior "nevinovat" şi urmează să fie judecaţi în ianuarie 2024.

Jam Master Jay a fost împuşcat în cap în studioul său de un bărbat mascat în 2002.

Moartea deschizătorului de drumuri în hip-hop, pe numele real Jason Mizell, a rămas un caz nerezolvat timp de aproape două decenii.

Cunoscuta trupă pe care acesta o forma împreună cu Joseph "Run" Simmons şi Darryl "DMC" McDaniel - celebră pentru piese precum "It's Tricky, It's Like That" şi colaborarea cu Aerosmith "Walk This Way" - s-a destrămat după moartea sa.

În cadrul procesului se vehiculase ideea că muzicianul a fost ucis "cu sânge rece" după ce o afacere cu cocaină pe bani mulţi s-a terminat prost.

Avocatul lui Bryant, Cesar de Castro, a declarat marţi că acesta va pleda nevinovat la acuzaţiile aduse.

Într-o scrisoare depusă la tribunal, procurorii susţin că Bryant, împreună cu ceilalţi doi bărbaţi, a fost văzut intrând şi apoi fugind din clădire după împuşcături şi că ADN-ul său a fost recuperat de la locul faptei.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel