După ce au cumpărat cea mai scumpă casă din Malibu, JayZ și Beyonce au sărbătorit evenimentul la Londra

radiodcnews Team |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Vila cumpărată de Jay-Z și Beyonce
Vila cumpărată de Jay-Z și Beyonce

S-ar putea crede că Jay-Z și Beyonce trăiesc în noua lor proprietate de aproape 200 de milioane de dolari din Malibu, cea mai scumpă casă vândută din istoria Californiei, însă nimic nu ar putea fi mai departe de adevăr.

Cuplul a ales să celebreze această achiziție la Londra și mâncând sufleu. Cei doi au fost surprinși de fotografi în centrul Capitalei birtanice, după aflarea știrii că au cumpărat casa cu 177 milioane de dolari.

Cei doi au mâncat la Harry's Bar din Mayfair împreună cu miliardarul Nassef Sawisi.

Proprietatea nou achiziționeată de celebrul cuplu are  o suprafață de 30.000 de metri pătrați și se află în inima Paradise Cove din Malibu ,... zonă poreclită ”șirul miliardarilor”, și evident că are vedere la Oceanul Pacific.

Vila reprezintă de fapt cea mai scumpă achiziție imobiliară din SUA făcută vreodată. Mai scump decât vila este un apartament din New York pentru care se cer 238 milioane de dolari.

Locuința celor doi este o creație a arhitectului japonez Tadao Ando, cel care a proiectat și casa cumpărată de Kanye West care se află tot în Malibu.

Se pare că aceasta este a doua mare achiziție de locuințe a lui Jay și Beyonce în zona Los Angeles... în 2017, cuplul a plătit 88 de milioane de dolari pentru un conac în Bel-Air și a mai investit milioane de dolari în casă pentru a-i crește prețul la peste 100 de milioane de dolari.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel