Dulciurile care nu îngrașă. Iaurtul cu miere, printre preferate în dietele de slăbit

Autorul articolului: Liana Ganea |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
foto: Freepik
foto: Freepik

Iată că poți mânca și dulce fără să-ți fie teamă să urci pe cântar!

Există anumite dulciuri sau alternative dulci care pot fi integrate într-o dietă echilibrată fără a contribui semnificativ la creșterea în greutate, potrivit She Finds:

Fructele proaspete sau congelate: Fructele sunt o opțiune excelentă de dulce natural și sănătos. Ele conțin fibre, vitamine și minerale, iar majoritatea au un conținut scăzut de calorii.

Ciocolata neagră: Ciocolata neagră cu un conținut ridicat de cacao (cel puțin 70% cacao) conține antioxidanți și poate fi consumată în cantități moderate ca parte a unei diete sănătoase.

Iaurt grecesc cu miere sau fructe proaspete: Iaurtul grecesc neîndulcit combinat cu miere sau fructe proaspete este o alternativă delicioasă la deserturile mai bogate în calorii.

Budincă de chia: Budinca de semințe de chia este o opțiune sățioasă și sănătoasă, bogată în fibre, proteine ​​și acizi grași omega-3. Poți adăuga îndulcitori naturali precum mierea sau siropul de arțar pentru a-i da un gust dulce.

Batoane de cereale făcute acasă: Poți prepara batoane de cereale acasă folosind ingrediente precum fulgi de ovăz, semințe, nuci, fructe uscate și un îndulcitor natural cum ar fi mierea sau siropul de arțar.

Chiar și aceste opțiuni mai sănătoase trebuie consumate în cantități moderate și să facă parte dintr-o dietă echilibrată și sănătoasă, alături de alte alimente nutritive.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel