Dua Lipa primește "Premiul de excelență" european

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Social
Dua Lipa primește "Premiul de excelență" european / Facebook
Dua Lipa primește "Premiul de excelență" european / Facebook

Distincția este o recunoaștere a reprezentării pozitive a culturii europene prin muzica unui artist.

Dua Lipa a acumulat o colecție impresionantă de trofee, de la Grammy Awards la Brit Awards, Guinness World Records și acum și Premiul European de Excelență.

Superstarul pop a primit în weekend Premiul de Excelență, o distincție care recunoaște reprezentarea pozitivă a culturii europene prin muzica unui artist, precum și pe cei mai buni din domeniu din partea ESNS Exchange, cunoscut anterior sub numele de European Talent Exchange Programme.

Doar acele trupe care sunt considerate ambasadori puternici ai muzicii europene și modele de urmat pentru alte vedete europene în ascensiune sunt luate în considerare pentru acest premiu.

Lipa este de origine albaneză și a reușit să facă o treabă bună.

Cariera ei a devenit o supernova în ultimii ani. În martie 2022, hitul "Levitating" al lui Lipa a înregistrat a 70-a săptămână în Billboard Hot 100, rescriind astfel recordul pentru cele mai multe săptămâni petrecute vreodată în clasament pentru un cântec al unei femei. Dintre toate actele, "Levitating" este doar al cincilea single care a petrecut cel puțin 70 de săptămâni în Hot 100, datând de la înființarea clasamentului în august 1958.

Anterior, în 2021, "Levitating" a fost desemnat cel mai bun cântec Hot 100 al anului în Statele Unite, iar albumul său părinte, Future Nostalgia, a înregistrat patru săptămâni pe locul 1 în Marea Britanie, înainte de a obține premiul de album britanic al anului la BRITs.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel