Dua Lipa mărturisește de ce dezvăluie atât de puține lucruri despre sine în podcastul ei

Autorul articolului: Andreea Deaconescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Social
Sursa: captură Youtube Dua Lipa
Sursa: captură Youtube Dua Lipa

Dua Lipa a explicat recent motivul pentru care dezvăluie puține informații personale în cadrul podcastului său. În „Dua Lipa: At Your Service”, artista a realizat interviuri cu vedete precum Sir Elton John, Greta Gerwig, Charli XCX și Billie Eilish.

În timpul unui interviu cu The Guardian, reporterul a întrebat-o pe Dua dacă este conștientă despre cât de puține lucruri dezvăluie despre ea însăși în timpul acelor conversații.

„Oh, 1000%”, a răspuns ea, înainte de a explica: „Cred că pur și simplu port diferite pălării când sunt în lumea podcastului meu, dar mai ales când îi intervievez pe diferiți artiști. Sunt acolo pentru ei și pentru povestea lor”.

Jurnalistul a menționat interviul lui Dua cu Charli XCX și a menționat că nu a fost la fel de sinceră ca invitatul său și adesea evita să răspundă la anumite întrebări, cum ar fi atunci când cântăreața „Boom Clap” a întrebat-o dacă are melodii pe care urăște să le interpreteze.

„Ei bine, asta e foarte interesant pentru că nu am o melodie pe care urăsc să o cânt”, a declarat ea. Cu toate acestea, a recunoscut apoi că a scris o melodie care acum îi displace - dar nu o va dezvălui niciodată public.

„Nu vreau să spun pentru că scriu împreună cu alți oameni. Ar putea fi o melodie de care cineva este cu adevărat mândru. Nu o să o critic în public”, a dezvăluit Dua.

Tânăra artistă în vârstă de 28 de ani a adăugat că a fost „alegerea” lui Charli de a fi atât de „deschisă” în interviu, în timp ce ea este „mai degrabă o persoană care analizează prea mult”.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel